Ντε Γιονγκ στο gazzetta.gr για Μπρούμα: «Περιμένουμε τον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Σαμόλης
Ντε Γιονγκ στο gazzetta.gr για Μπρούμα: «Περιμένουμε τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Αϊντχόφεν, Τζον ντε Γιονγκ, τοποθετήθηκε στο gazzetta.gr για το μέλλον του Μπρούμα και το ενδεχόμενο παραμονής του Πορτογάλου στον Ολυμπιακό.
Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο Μπρούμα είναι ο πρωταγωνιστής των ημερών στον Ολυμπιακό, καθώς με τα δύο γκολ που έβαλε έριξε στο καναβάτσο την ΑΕΚ. H σούπερ εμφάνιση που έκανε κόντρα στην Ένωση επανέφερε στο προσκήνιο το ερώτημα σχετικά με το αν μείνει, ή όχι, στους «ερυθρόλευκους».

Στο πλαίσιο του deal που έγινε τον Οκτώβριο του 2020 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την PSV μπήκε οψιόν αγοράς 7.000.000. Αν οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κρατήσουν και να αγοράσουν τον Πορτογάλο, τότε θα πρέπει μέχρι το τέλος Μαΐου να δώσουν αυτά τα χρήματα στην ολλανδική ομάδα.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον αθλητικό διευθυντή της Αϊντχόφεν, Τζον ντε Γιονγκ, για να μάθει αν έχει ήδη γίνει κάποια κουβέντα με τον Ολυμπιακό και για τις πιθανότητες να υπάρξει νέο deal ανάμεσα στα δύο κλαμπ. O 44χρονος Ολλανδός παράγοντας αρκέστηκε να δηλώσει:

«Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι πως για τον Μπρούμα υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο, λόγω της οψιόν αγοράς που έχει συμφωνηθεί. Επομένως, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε τι θα κάνει ο Ολυμπιακός και μετά θα κινηθούμε». Τι σημαίνει αυτό; Προφανώς πως για την ώρα η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν έχει μπει ακόμη σε διαδικασία συζητήσεων με την Αϊντχόφεν και μένει ασφαλώς να φανεί αν το κάνει.

Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος του Μπρούμα, Κατιό Μπαλντέ, δήλωσε στην Ολλανδία για τον 26χρονο εξτρέμ: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να αποφασίσει πρώτα αν θέλει τον κρατήσει. Αν όχι, υπάρχει ενδιαφέρον γι' αυτόν από Γερμανία, Ισπανία και Τουρκία».

Μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς όσο και ο ίδιος ο Μπρούμα ρωτήθηκαν για το πόσο πιθανή είναι η συνέχιση της συνεργασίας. Ο προπονητής δήλωσε: «Δεν υπάρχουν μόνο τα αγωνιστικά και ποδοσφαιρικά κριτήρια για την παραμονή του παίκτη. Υπάρχει και το οικονομικό σκέλος που πρόκειται να συζητηθεί πρώτα εσωτερικά στην ομάδα».

Ο Μπρούμα ανέφερε: «Είναι μία ερώτηση που δεν είναι στο χέρι μου να απαντήσω. Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Ευχαριστώ την ομάδα διότι έχω περάσει όμορφα και έχω βελτιωθεί. Στο μέλλον δεν μπορεί να πει κανείς το τι θα συμβεί. Μόνο ο Θεός. Ναι είμαι πολύ ευτυχισμένος και μου αρέσει».

Πρέπει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Μπρούμα φτάνει το 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως. Με άλλα λόγια, εκτός από τα 7 εκατ. ευρώ, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να καλύψει κι αυτό το μεγάλο ποσό για το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Τα δεδομένα θα έχουν ξεκαθαρίσει, θέλοντας και μη, έως την 1η Ιουνίου.

O Μπρούμα έχει παίξει σε 32 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, έχει βάλει οκτώ γκολ, μετρά πέντε ασίστ κι όλα αυτά σε 1.838 λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός: Ο Μπρούμα κάνει τη 2η κορυφαία χρονιά του σε παραγωγικότητα και προλαβαίνει να πιάσει την 1η (vids)

Τι μας δείχνει το ρόστερ του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν…

Ολυμπιακός: Γιατί επιμένει στο 3-4-3 ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: «Χ» ημίχρονο, «1» τελικό, vol.10

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα