Οι αιχμές του Μαρτίνς προς την ΕΠΟ για το Κύπελλο: «Εχουμε από όλους μία μέρα λιγότερη για να προετοιμαστούμε»

Οι αιχμές του Μαρτίνς προς την ΕΠΟ για το Κύπελλο: «Εχουμε από όλους μία μέρα λιγότερη για να προετοιμαστούμε»

Δημήτρης Σαμόλης
Οι αιχμές του Μαρτίνς προς την ΕΠΟ για το Κύπελλο: «Εχουμε από όλους μία μέρα λιγότερη για να προετοιμαστούμε»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε το παράπονό του που ο Ολυμπιακός έχει μία μέρα λιγότερη για να προετοιμαστεί για το Κύπελλο, σε σχέση με τις άλλες ομάδες.

Αμέσως μετά τη νίκη (2-0) επί της ΑΕΚ, ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές αναφορικά με τη μία ημέρα λιγότερη που θα έχει μπροστά της η ομάδα του για προετοιμασία ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΣ.

Αρχικά είπε:

«Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας και το αποτέλεσμα. Κάναμε καλή αρχή, με ενέργεια και πάθος και συνολικά δώσαμε καλή απάντηση για το κίνητρο μας να φτάσουμε σε μια ακόμα νίκη. Ήταν μια ευχάριστη βραδιά που συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό».

Για τον Μπρούμα και αν μείνει:

«Δεν υπάρχουν μόνο τα αγωνιστικά και ποδοσφαιρικά κριτήρια για την παραμονή του παίκτη. Υπάρχει και το οικονομικό σκέλος που πρόκειται να συζητηθεί πρώτα εσωτερικά στην ομάδα».

Για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΣ:

«Πρέπει να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι. Θέλουμε, φυσικά, να προκριθούμε και όπως φάνηκε στον πρώτο ημιτελικό, χρειάζεται προσοχή από τον Ολυμπιακό για να φτάσουμε στον τελικό. Θέλω να τονίσω ότι για μια ακόμα χρονιά, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έχουν μια περισσότερη ημέρα προετοιμασίας, ενώ εμείς θα παίξουμε νωρίτερα. Οι αρμόδιοι δεν πήραν πάλι τις σωστές αποφάσεις για την προετοιμασία κάθε ομάδας. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι, αν και θα μας λείψει μια ημέρα παραπάνω για την προετοιμασία και την τακτική μας. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί επαναλαμβάνεται αυτή η απόφαση».

Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που έχουν κάνει sold out σε εικονικές θέσεις για την φιέστα του πρωταθλήματος:

«Αυτό είναι το μεγαλείο των φιλάθλων του Ολυμμπιακού. Όποτε τους χρειαζόμαστε είναι παρόντες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 (vids)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα