Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα σε Κούγια: «Αν είχατε ποδοσφαιριστές σαν τον Κάργα, θα σας κέρδιζε βαθμούς»

Gazzetta team
Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα σε Κούγια: «Αν είχατε ποδοσφαιριστές σαν τον Κάργα, θα σας κέρδιζε βαθμούς»

bet365

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου»… απάντησε στα όσα ανέφερε για εκείνον και τον στόπερ του η πλευρά των «βυσσινί»
Με την… πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η ΑΕΛ μετά και τα χθεσινά (24/4) ματς των play out, καθώς οι «βυσσινί» προβάλουν ως το πρώτο φαβορί για να τερματίσουν τελευταίοι και να υποβιβαστούν. Μετά τη λήξη της αναμέτρησής με τους με τον ΟΦΗ όπου και έχασαν 1-0, εξέδωσαν ανακοίνωση όπου και μεταξύ άλλων αναφέρονταν με «βαρύς» χαρακτηρισμούς για τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και τον Γιάννη Κάργα. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» δεν τους άφησε… αναπάντητους και με δική του ανακοίνωση μετέφερε, μεταξύ άλλων, στον Αλέξη Κούγια πως «αν είχατε κανά δυό ποδοσφαιριστές σαν τον Γιάννη, δε θα ψάχνατε πόντους από άλλους».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αξιότιμε κ.Κούγια,
Αν είχατε κανά δυό ποδοσφαιριστές σαν τον Γιάννη, δε θα ψάχνατε πόντους από άλλους. Θα σας είχε κερδίσει με την αξία του και τη μαχητικότητα του μερικά τρίποντα και τώρα θα ήσασταν καβάλα στ’ άλογο να κάνετε σούζες. Άλλωστε το είχατε πει και μετά το μεταξύ μας αγώνα: “χρειαζόμαστε παίκτες αντάξιους της ιστορίας και του ονόματος της ΑΕΛ και θα τους αποκτήσουμε.”
Τη λάσπη που μας πετάτε θα τη χρησιμοποιήσουμε για να βάλουμε κήπο το καλοκαίρι που θα προετοιμαζόμαστε για μια ακόμα πιο πετυχημένη χρονιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα