Τι «παίζει» με Ολυμπιακό και Λιβάια

Δημήτρης Τομαράς
Τι «παίζει» με Ολυμπιακό και Λιβάια

bet365

Οι Κροάτες επιμένουν ότι κάτι... παίζει με Μάρκο Λιβάια και Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες αναζητούν παίκτη για τη θέση που αγωνίζεται ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει ενδιαφέρον από Κροατία και Τουρκία.
Τα τελευταία χρόνια με αφορμή και την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που μετά την ΑΕΚ συνέχισε την καριέρα του στην ομάδα του Ολυμπιακού οι μεταγραφικές ιστορίες των δύο ομάδων έχουν αποκτήσει άλλο ενδιαφέρον. Το story που έχει αναπτυχθεί από τον Γενάρη και η φημολογία αφορά στον Μάρκο Λιβάια και στους Πειραιώτες και το κατά πόσον ο Κροάτης μπορεί να πιάνει Λιμάνι.
Στην Κροατία χαρακτηριστικά το «index.hr» αναφέρει πως «ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τον Λιβάια, γιατί θα πρέπει να παίξει χωρίς τους Χασάν και Ελ Αραμπί στις αρχές της επόμενης σεζόν, καθώς αγωνιστούν στο Κόπα Άφρικα».
Η ιστοσελίδα «Vecernji.hr» από την πλευρά της αναφέρει για τον Κροάτη: «Ο Ολυμπιακός τον έχει στην λίστα του και ο παίκτης δεν λέει όχι να επιστρέψει στην Ελλάδα υπό το δέλεαρ και της συμμετοχής στο Champions League».
Τι ισχύει αυτή τη στιγμή για τον Λιβάια; Η Χάϊντουκ Σπλιτ που του έδωσε ένα εξάμηνο συμβόλαιο θα επιχειρήσει με όλες της τις δυνάμεις να τον κρατήσει, ωστόσο από την Τουρκία υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες όπως η Φενέρ. Και προφανώς δεν είναι οι μόνες ομάδες που ασχολούνται με τον διεθνή παίκτη.
Ένα σημείο - κλειδί εκτός από τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα είναι το οικονομικό. Ο Λιβάια θέλει 1.3 τον χρόνο. Ίσως να πέσει λίγο πιο κάτω αλλά όχι πολύ πιο κάτω. Ο Ολυμπιακός από την άλλη θα ήθελε έναν παίκτη στη φυσική θέση του Κροάτη, δηλαδή σαν δεκάρι ή σε θέση πίσω από τον φορ όπου εκεί κανονικά παίζει ο Μάρκο Λιβάια (ο οποίος παίζει και εξτρέμ αλλά και φορ). Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που πηγάζουν από το περιβάλλον του παίκτη δηλώνεται άγνοια για τα περί ενδιαφέροντος των Πειραιωτών και απορία το πως προκύπτουν τέτοια δημοσιεύματα.
Ωστόσο εφόσον ο Ολυμπιακός πάρει την απόφαση να δελεάσει με το πρότζεκτ του και ένα πολύ καλό συμβόλαιο τον παίκτη το ποιος ξέρει; Όλα γίνονται. Εξάλλου έναν παίκτη με τα αγωνιστικά προσόντα του Μάρκο Λιβάια θα εκτιμούσαν ιδιαίτερα στον πειραϊκό σύλλογο. Ο Λιβάια φέτος συνολικά έχει παίξει 31 ματς με 5 γκολ και 6 ασίστ σε ΑΕΚ και Χάϊντουκ Σπλιτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα