Δύο νίκες και μια ισοπαλία στα play out για «τρελή» απόδοση

G-Betting G-Betting
Δύο νίκες και μια ισοπαλία στα play out για «τρελή» απόδοση

bet365

Η G-Betting επιστρέφει με τα play out της Super League Interwetten και πάει με το κίνητρο και το ένστικτο της επιβίωσης.

Φτάσαμε στην 5η αγωνιστική των play out της Super League Interwetten. Οπερ σημαίνει πως έχουμε ακόμα μπροστά μας τρία ματς για να κριθεί ποιος θα υποβιβαστεί απευθείας, ποιος θα δώσει αγώνα μπαράζ με την δεύτερη της Super League 2 και ποιοι θα σωθούν.

Η βαθμολογία έχει ως εξής σε ότι έχει να κάνει με τις ομάδες που μαθηματικά κινδυνεύουν ακόμα. Λαμία 31
Απόλλων 30
Ατρόμητος 30
ΟΦΗ 25
Παναιτωλικός 24
ΑΕΛ 24



Αρχίζουμε λοιπόν με το ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός. Ο ΠΑΣ έχει σωθεί και μαθηματικά, έχει στο νου την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (Μεγάλη Τετάρτη) για το Κύπελλο την ίδια ώρα που η ομάδα του Αγρινίου «καίγεται» για θετικό αποτέλεσμα μιας και ισοβαθμεί με την ΑΕΛ. Γι' αυτό θα πάμε ως πρώτη επιλογή στο Χ2 διπλή ευκαιρία στο 1.45 και στη συνέχεια στο 2 σε απόδοση 2.70.

Συνεχίζουμε με το ΑΕΛ-ΟΦΗ. Εδώ μιλάμε για τελικό μιας και ουσιαστικά είναι εξάποντο και όχι τρίποντο. Η ΑΕΛ δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, παίζει στην έδρα της και γνωρίζει πως αν δεν πάρει αυτό το ματς δύσκολα θα γλιτώσει την μία από τις δύο τελευταίες θέσεις. Ετσι πάμε στον 1 σε απόδοση 2.25.

Κλείνουμε με το Ατρόμητος-Λαμία. Η ισοπαλία φαντάζει το πιο βολικό αποτέλεσμα και για τους δύο μιας και δεν θα μπλέξει περισσότερο κάποια από τις δύο και ανάλογα τ' αποτελέσματα των άλλων δύο αγώνων ίσως να είναι αρκετή και να τους εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατηγορία.

Οι προτάσεις της G-Betting

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός

ΑΕΛ-ΟΦΗ

Ατρόμητος-Λαμία

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting