Κρούσμα στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

Θοδωρής Βασίλης
Κρούσμα στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Όπως ανακοίνωσε ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, μέλος του προσωπικού της ομάδας βρέθηκε θετικό στα τεστ κατά του κορονοϊού και αμέσως τέθηκε σε εφαρμογή το προβλεπόμενο Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Με ανακοίνωσή τους οι Ηπειρώτες έκαναν γνωστό την εύρεση ενός θετικού δείγματος στον κορονοϊό. Συγκεκριμένα μέλος του προσωπικού της ομάδας ήταν θετικός, ο οποίος δεν παρουσιάζει κανένα σύμπτωμα και αμέσως τέθηκε σε απομόνωση.

Νέα τεστ θα διεξαχθούν την Παρασκευή (23/4).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατά τον καθιερωμένο εβδομαδιαίο έλεγχο Covid-19 του ποδοσφαιρικού τμήματος και του προσωπικού της ομάδας μας, εντοπίστηκε ένα θετικό δείγμα μεταξύ του προσωπικού, ο οποίος δεν παρουσιάζει κανένα σύμπτωμα.
Τέθηκε σε εφαρμογή το προβλεπόμενο Υγειονομικό Πρωτόκολλο για τον ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδα μας.
Ο επόμενος έλεγχος έχει προγραμματιστεί για σήμερα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED