«Δυνατές» εικόνες και «1,2… 4, ΠΑΟΚ»! (vid)

«Δυνατές» εικόνες και «1,2… 4, ΠΑΟΚ»! (vid)

«Δυνατές» εικόνες και «1,2… 4, ΠΑΟΚ»! (vid)

bet365

Οι εικόνες μέσα από τα αποδυτήρια του «Κλεάνθης Βικελίδης» και η ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παικτών του ΠΑΟΚ πίστη για νίκη στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Λίγες ώρες μετά από το 17ο «διπλό» μέσα στο Χαριλάου με το γκολ του Στέφαν Σβαμπ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε στα social media ένα μικρής διάρκειας βίντεο, από τον όρκο νίκης που έδωσε η «ασπρόμαυρη» ομάδα πριν μπει στο γήπεδο.

Ως γνωστόν οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου», αλλά και τα μέλη του τεχνικού τιμ, εδώ και πολλά χρόνια έχουν αποφασίσει να δίνουν τον όρκο νίκης φωνάζοντας δυνατά «1,2,4 ΠΑΟΚ», με ξεκάθαρη τη διάθεσή τους να ακουστεί ο αριθμός 4, που παραπέμπει στη θρυλική κερκίδα της ΘΥΡΑΣ 4, αποφεύγοντας για προφανείς λόγους να αναφέρουν τον αριθμό 3, που αντιστοιχεί στο νούμερο της θύρας των οργανωμένων φίλων του Άρη.

Θα ακολουθήσει και η παρακάμερα της αναμέτρησης με εικόνες από τα παρασκήνια της νίκης του ΠΑΟΚ μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να ζητάει από τους φίλους της ομάδας να μείνουν συντονισμένοι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα