ΠΑΟΚ: Χάνει Ινγκασον - Κρέσπο και μένει με λίγες επιλογές στους στόπερ!

ΠΑΟΚ: Χάνει Ινγκασον - Κρέσπο και μένει με λίγες επιλογές στους στόπερ!

ΠΑΟΚ: Χάνει Ινγκασον - Κρέσπο και μένει με λίγες επιλογές στους στόπερ!

bet365

Η σεζόν φτάνει προς το τέλος της, μένουν λίγα αλλά σημαντικά παιχνίδια, και σ’ αυτό την κρίσιμη καμπή ο ΠΑΟΚ βλέπει τους δύο βασικούς στόπερ του να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Πάμπλο Γκαρσία μπορεί να αποφάσισε στα δύο τελευταία παιχνίδια με Ολυμπιακό και Άρη να διαφοροποιήσει το σύστημα, πηγαίνοντας στη λύση των τριών στόπερ, κάτι που του βγήκε, αλλά ενόψει των δύο αγώνων που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ, με Παναθηναϊκό (Κυριακή 25/4) και ΑΕΚ (Μ. Πέμπτη 29/4) πριν τη διακοπή του Πάσχα, καλείται να βρει λύσεις για να καλύψει τις πιθανές απουσίες των δύο (βασικών) στόπερ του.

Ο Χοσέ Κρέσπο αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και λογικά δεν έχει αποφύγει τη θλάση. Οι πρώτες εκτιμήσεις αυτό αναφέρουν, αλλά οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν την επιβεβαίωση από το αποτέλεσμα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός.

Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Ίνγκι Ίνγκασον. Ο Ισλανδός στόπερ έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον Άρη, καθώς οι ενοχλήσεις στο γόνατο δεν του επέτρεψαν καν να είναι στον πάγκο της ομάδας.

Το πρόβλημα το είχε από την στιγμή που επέστρεψε από τις τρεις κολλητές συμμετοχές στους αγώνες της εθνικής Ισλανδία και πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκανε ένεση για να μπορέσει να αγωνιστεί. Τώρα θα πάει σ’ ένα πιο συντηρητικό πρόγραμμα και θα φανεί μέσα στις επόμενες 48 ώρες αν θα είναι διαθέσιμος τόσο για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όσο κυρίως για τον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε πράγματα και έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του Φερνάντο Βαρέλα στο νικηφόρο (0-1) παιχνίδι με τον Άρη, ενώ και ο Γιάννης Μιχαηλίδης που μπήκε στη θέση του Κρέσπο δεν αντιμετώπισε προβλήματα αν και είχε να αγωνιστεί, εξαιρώντας τα τρία λεπτά που έπαιξε ως αλλαγή στο 3-1 επί της ΑΕΚ, από το παιχνίδι του κυπέλλου κόντρα στη Λαμία στις αρχές του περασμένου Μαρτίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα