Χιμένεθ: «Πολύ άδικο αποτέλεσμα, ήμασταν κυρίαρχοι»

Χιμένεθ: «Πολύ άδικο αποτέλεσμα, ήμασταν κυρίαρχοι»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Πολύ άδικο αποτέλεσμα, ήμασταν κυρίαρχοι»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενος με τον βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ και χαρακτήρισε πολύ άδικο το 1-1.

Μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, υποστήριξε:

«Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενος με τον βαθμό γιατί η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχος σε όλο το ματς. Το ποδόσφαιρο συνηθίζει να είναι δίκαιο, αλλά σήμερα είναι από τις περιπτώσεις που είναι πολύ άδικο. Πρέπει να έχουμε καλύτερα τελειώματα. Μας έλειψαν κάποια σουτ, αλλά κάναμε ένα απίστευτο παιχνίδι. Δεν μπορούν να δώσουν περισσότερα, δίνουν τα πάντα».

Για το γεγονός πως δέχτηκαν γκολ από μία ευκαιρία του αντιπάλου:

«Είναι κάτι που είναι υπέρ του αντιπάλου και εις βάρος μας. Φέτος τίποτα δεν είναι ευνοϊκό για την ΑΕΚ. Είναι μία φάση που θα μπορούσε να μην έχει κίνδυνο, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο κεφάλι του Ιωαννίδη. Παίξαμε απέναντι σε έναν ιστορικό αντίπαλο και ήμασταν κυρίαρχοι».

Για το αν τον αφήνει ικανοποιημένο ο βαθμός:

«Μένω χαρούμενος με την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μου. Οι λύσεις που έχουμε είναι κάποια νεαρά παιδιά, που είναι σε φάση ανάπτυξης. Πάλεψαν σαν άντρες και είμαι υπερήφανος για όλους. Τα δίνουν όλα και δεν μπορώ να έχω παράπονο».

Για την αλλαγή του Ολιβέιρα:

«Μου άλλαξε τα σχέδια η αλλαγή του Ολιβέιρα. Το πλάνο μου ήταν να τελειώσουμε το ματς με τον Ανσαριφάρντ και τον Ολιβέιρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-1 (vids)

Superleague, βαθμολογία και highlights των πλέι οφ: Ασφάλεια για ΠΑΟΚ, κράτησε το... μαξιλαράκι η ΑΕΚ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα