Άρης: Με Γκάνεα στην 11αδα ο Άρης

Gazzetta team
Άρης: Με Γκάνεα στην 11αδα ο Άρης

bet365

Η παρουσία του Κριστιάν Γκάνεα στο αρχικό σχήμα του Άρη ενόψει του ντέρμπι (19:30) με τον ΠΑΟΚ ξεκάθαρα στοιχειοθετεί έκπληξη από την πλευρά του Άκη Μάντζιου.

Ο Άκης Μάντζιος προτίμησε τον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας κι αυτή η απόφασή του άφησε εκτός ενδεκάδας τον Ντάνιελ Σούντγκρεν κι έστειλε τον Εμάνουελ Σάκιτς στο δεξί άκρο της άμυνας. Αυτή είναι και η μοναδική παρέμβαση σε σχέση με το βασικό σχήμα που χρησιμοποίησε ο 51χρονος τεχνικός κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η απουσία του Μπρούνο Γκάμα από το αρχικό σχήμα προφανώς δεν στοιχειοθετεί έκπληξη καθώς ο Πορτογάλος επιθετικός συμμετείχε μόλις σε δύο προπονήσεις – έπειτα από τον τραυματισμό του στον τετρακέφαλο – και ξεκάθαρα εκτιμήθηκε ότι δεν είναι έτοιμος για να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Αυτό σημαίνει ότι εκτός του Χουλιάν Κουέστα ο οποίος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, η τετράδα στην άμυνα αποτελείται από τους Σάκιτς (δεξιά), Ροζ, Δεληζήση, Γκάνεα (αριστερά), ενώ Λούκας Σάσα και Τζέιμς Τζέγκο είναι τα δύο αμυντικά χαφ. Η τριάδα στη μεσοεπιθετική γραμμή απαρτίζεται από τους Ματέο Γκαρσία, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι ενώ ο Δημήτρης Μάνος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα