Ο κομβικός Μπαρμπόσα ενόψει «Ζωσιμάδων» (vids)

Γιώργος Ντυμένος
Ο κομβικός Μπαρμπόσα ενόψει «Ζωσιμάδων» (vids)

bet365

Ο 33χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι «μέσα» σε όλα τα γκολ που έχει πετύχει ο Παναιτωλικός με εκείνον στο γήπεδο.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Κομβικότατο είναι για τον Παναιτωλικό το σημερινό (24/4) ματς στους «Ζωσιμάδες», καθώς το αποτέλεσμα της αναμέτρησής του με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα θα καθορίσει, σε μεγάλο βαθμό, το μέλλον του στην κατηγορία.

Οι «κυανοκίτρινοι» προέρχονται από το 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, παιχνίδι που μάλιστα σηματοδότησε την επιστροφή των Μπαρμπόσα, Ματσόλα στη δράση. Αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από τραυματισμούς, όμως στο φινάλε της σεζόν δείχνουν καλά και η παρουσία τους ανεβάζει level τα «καναρίνια».
Κυρίως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, που μπορεί να «φτιάξει» φάσεις από το πουθενά και να βοηθήσει τα μέγιστα στο δημιουργικό και εκτελεστικό κομμάτι, τομείς που «πονά» η ομάδα.
Δεν είναι τυχαίο πως είναι «μέσα» και στα 3 γκολ που έχει σημειώσει ο Παναιτωλικός στα 6 παιχνίδια που τον έχουμε δει με τη φανέλα του, από τον Γενάρη που αποκτήθηκε και ύστερα.
*Στο 1-1 με τον Ατρόμητο ήταν εκείνος που με εκτέλεση πέναλτι αλά Πανένκα διαμόρφωσε στο 82' το μετέπειτα τελικό σκορ. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε ανατροπή του Αριγίμπι από τον Γκαλβάο ύστερα από δική του σέντρα.
*Στο 2-1 που έχασε από τον «Αγιαξ της Ηπείρου» στο Αγρίνιο για την κανονική διάρκεια, ο Παναιτωλικός είχε ανοίξει το σκορ με ένα πανέμορφο γκολ, όταν εκείνος, ο Ντίας, ο Καρέλης και ο Αριγίμπι «έκρυψαν» την μπάλα και ο τελευταίος την έστειλε στα δίχτυα. Στο δεύτερο μισό επήλθε «καθίζηση» και ο Παναιτωλικός έχασε το ματς.
*Στο πρόσφατο 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης η φάση του αυτογκόλ που σημείωσε ο Λισγάρας άρχισε από δική του όμορφη/έξυπνη κίνηση χωρίς τη μπάλα, όταν και την άφησε για τον Ντάλσιο που σέντραρε για το κεφάλι του Ματσόλα.
Την ίδια στιγμή από τα πόδια του Μπαρμπόσα έχουν ξεκινήσει και 2 δοκάρια, όταν οι Βέργος και Αζάντι έστειλαν εκεί την μπάλα ύστερα από εκτελέσεις του Πορτογάλου σε στατικές φάσεις στο 0-0 με τη Λαμία, αλλά και αρκετές άλλες «καλές» «κυανοκίτρινες» στιγμές.
Ο 33χρονος ξέρει μπάλα όσο λίγοι και καλείται σε λίγη ώρα (η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15:00) να ηγηθεί του Παναιτωλικού σε έναν «τελικό» παραμονής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα