Super League Interwetten: Η Ευρωπαϊκή Super League και η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών τα βασικά θέματα της τηλεδιάσκεψης

Gazzetta team
Super League Interwetten: Η Ευρωπαϊκή Super League και η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών τα βασικά θέματα της τηλεδιάσκεψης

bet365

Πολλά θα είναι τα θέματα που θα συζητηθούν στην τηλεδιάσκεψη της Super League Interwetten την ερχόμενη Παρασκευή με την Ευρωπαϊκή Super League και την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών να είναι δύο από αυτά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Λίγκας έχει ως εξής: «Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή, 23/4/2021 στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Ημερομηνία έναρξης Πρωταθλήματος ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

2. Θέμα Ευρωπαϊκής Super League.

3. Δέσμευση χορηγικών παροχών υπέρ του συνεταιρισμού (άρθρο 8 παρ. 10 του ΚΑΠ).

4. Εκκρεμή ζητήματα σε σχέση με την Κ.Υ.Α. 114021 της 11/3/2021 (ΦΕΚ Β’ 1075 – 9/3/2021) με θέμα «Καθορισμός του πλαισίου, όροι, προϋποθέσεις, κριτήρια κατανομής της προβλεπόμενης στο άρθρο 79 του ν. 4764/2020 (Α’ 256) χρηματοδότησης στις δικαιούχες αθλητικές ομάδες».

5. Κεντρική εποπτεία αγωνιστικών χώρων για το πρωτάθλημα επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2021-22).

6. Θέματα σχετικά με την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

7. Εισήγηση προς την ΕΠΟ περί τροποποίησης κανονισμών.

8. Κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων επόμενων αγωνιστικών περιόδων.

9. Θέματα πρωταθλημάτων υποδομών.

10. Συζήτηση για την εισαγωγή του θεσμού των Β΄Ομάδων.

11. Διάφορα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα