Ο ΠΑΟΚ ανοίγει τις πόρτες της «γεμάτης» Τούμπας! (vid)

Ο ΠΑΟΚ ανοίγει τις πόρτες της «γεμάτης» Τούμπας! (vid)

Ο ΠΑΟΚ ανοίγει τις πόρτες της «γεμάτης» Τούμπας! (vid)

bet365

H συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο δίκτυο των HomeFans ανοίγει τις πόρτες της Τούμπας για φίλους του ποδοσφαίρου και κάνει τη θρυλική έδρα του έναν από τους top ποδοσφαιρικούς προορισμούς στον κόσμο.

Η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε την καθημερινότητα των φιλάθλων, τους απαγόρευσε την παρουσία στα γήπεδα, αλλά ο ΠΑΟΚ φρόντισε και βρήκε τον κατάλληλο συμπαίκτη για ν’ ανοίξει και πάλι, έστω και ψηφιακά, τις πόρτες του γηπέδου της Τούμπας.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ συμφώνησε ν’ αποτελέσει μέρος του δικτύου των HomeFans εντάσσοντας την Τούμπα στους top ποδοσφαιρικούς προορισμούς στον κόσμο για τους φίλους του αθλήματος που συλλέγουν εμπειρίες από τα πιο ιδιαίτερα γήπεδα σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.

Παράλληλα, οι φίλοι του «Δικεφάλου» θα μπορέσουν να μπουν ξανά στο… σπίτι τους και να πάρουν μία μικρή δόση από την προ κορονοϊού ζωή μέχρι να έχουν και πάλι τη χαρά να φιλοξενηθούν στις κερκίδες του θρυλικού γηπέδου της ομάδας τους.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο Covid 19 μπήκε στη ζωή μας και άλλαξε ριζικά την καθημερινότητά μας, στερώντας μία… ιερή στιγμή για τον καθένα μας: το γήπεδο. Τα περισσότερα γήπεδα παραμένουν κλειστά, αλλά ο ΠΑΟΚ βρήκε τον κατάλληλο συμπαίκτη για ν’ ανοίξει και πάλι τις πόρτες της Τούμπας, έστω και ψηφιακά.

Ο Δικέφαλος συμφώνησε ν’ αποτελέσει μέρος του δικτύου των HomeFans εντάσσοντας την Τούμπα στους top ποδοσφαιρικούς προορισμούς στον κόσμο για τους φίλους του αθλήματος που συλλέγουν εμπειρίες από τα πιο ιδιαίτερα γήπεδα σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.

Η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τους HomeFans θα δώσει τη δυνατότητα σε ποδοσφαιρόφιλους από όλο τον κόσμο να ζήσουν live έστω και ψηφιακά τη μαγεία της Τούμπας, να μάθουν την ιστορία μας και να μεγαλώσουν τη φήμη του συλλόγου σε διεθνές επίπεδο.

Παράλληλα, οι φίλοι της ομάδας θα μπορέσουν να μπουν ξανά στο… σπίτι τους και να πάρουν μία μικρή δόση από την προ Covid 19 ζωή μέχρι να έχουμε και πάλι τη χαρά να τους υποδεχτούμε στην Τούμπα.

Όταν θα γίνει αυτό, θα ενεργοποιηθεί και το δεύτερο επίπεδο της συμφωνίας με τους HomeFans που θα παρέχουν σε φιλάθλους από όλο τον κόσμο τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη και να βιώσουν την εμπειρία της Τούμπας σε ντέρμπι. Ν’ αντιληφθούν τη σχέση της ομάδας με ολόκληρη της πόλη και να μυηθούν στην κουλτούρα των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Το πρώτο live virtual tour της Τούμπας που θα ξεναγεί τον κόσμο στους χώρους του γηπέδου και θα μιλάει για την ιστορία του συλλόγου και του γηπέδου θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου σε ημερομηνία που θ’ ανακοινωθεί σύντομα».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα