Πρίγιοβιτς: «Χρόνια πολλά ΠΑΟΚ θα τα ξαναπούμε!»

Πρίγιοβιτς: «Χρόνια πολλά ΠΑΟΚ θα τα ξαναπούμε!»

Gazzetta team
Πρίγιοβιτς: «Χρόνια πολλά ΠΑΟΚ θα τα ξαναπούμε!»

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν ξέχασε την πρώην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ και έστειλε τις δικές του ευχές για τα 95α γενέθλια του συλλόγου.

Τσέλσι - Μπράιτον: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο Σέρβος φορ μέσα από το viber community της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε ένα video με ευχές για τα 95α «ασπρόμαυρα» γενέθλια.

Αναλυτικά ο πρώην φορ του Δικεφάλου αναφέρει:

«Γεια σε όλους. Τι μου έρχεται στο μυαλό μου όταν ακούω τη λέξη ΠΑΟΚ; Δύναμη και οικογένεια. Τι σημαίνει αυτό; Είναι απλό. Είτε παίζει στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό οι αντίπαλοι τον φοβούνται και τον σέβονται στον αγωνιστικό χώρο, στις εξέδρες και έξω απ’ το γήπεδο.

Με έναν δυνατό ιδιοκτήτη και ηγέτη ο οποίος συμπεριφέρεται σε όλα τα μέλη της ομάδας σαν να είναι η οικογένεια του. Με τους καλύτερους φιλάθλους που με έκαναν να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου απ’ την πρώτη μέρα.

Έπαιξα δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ και θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Εύχομαι πολλές επιτυχίες, πολλά τρόπαια και συνεχώς να μεγαλώνει η ομάδα. Χρόνια πολλά ΠΑΟΚ και θα τα ξαναπούμε!»

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα