ΠΑΟΚ: Δυνατές στιγμές που δείχνουν πολλά… (vid)

ΠΑΟΚ: Δυνατές στιγμές που δείχνουν πολλά… (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει, ήδη, στρέψει την προσοχή του στο επόμενο ντέρμπι των πλέι οφ κόντρα στον Άρη, αλλά η παρακάμερα από το νικηφόρο 2-0 επί του Ολυμπιακού έχει πολλές και δυνατές εικόνες…

Λίγες ώρες μετά το νικηφόρο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό (2-0), οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν τη μίνι προετοιμασία τους για το επόμενο ντέρμπι εναντίον του Άρη.

Το γκρουπ των βασικών έμεινε στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και προπονήθηκαν υπό δυνατή βροχή.

Ο Σίντζι Καγκάβα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ο Νίκα Νινούα ακολούθησε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και στη συνέχεια δούλεψε μόνος του, ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμά του και ο Άντριαν Περέιρα έκανε ασκήσεις στην πισίνα.

Στην επίσημη ενημέρωση τους οι «ασπρόμαυροι» στέκονται στη σημασία της νίκης επί του Ολυμπιακού και όπως τονίζουν: «Ήταν μια νίκη που η ομάδα χρειαζόταν για περισσότερους από έναν λόγους. Από τους καθαρά ουσιαστικούς που έχουν να κάνουν με τη βαθμολογία μέχρι τους εξίσου σημαντικούς ψυχολογικούς οι οποίοι σχετίζονται με την αυτοπεποίθηση εν όψει του τέλους της σεζόν».

Όλα αυτά καταγράφηκαν στην παρακάμερα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, που μεταφέρει το πως έζησαν την αναμέτρηση της Τούμπας και πως αντέδρασαν στα δύο γκολ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που έφεραν το «ξέσπασμα» στον πάγκο της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα