Άρης: Με Μπρούνο Γκάμα στο ντέρμπι

Άρης: Με Μπρούνο Γκάμα στο ντέρμπι

Gazzetta team
Άρης: Με Μπρούνο Γκάμα στο ντέρμπι

bet365

Ο Μπρούνο Γκάμα ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής (19/4) προπόνησης του Άρη και εκτός απροόπτου θα είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι (21/4, 19:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης».
Ο Πορτογάλος επιθετικός δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Άρη απέναντι σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό λόγω της θλάσης στον τετρακέφαλο, αλλά η συμμετοχή του στη σημερινή (19/4) προπόνηση δείχνει ότι θα είναι στο πλάνο του Άκη Μάντζιου για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια, συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Εντός σχεδίου του τεχνικού επιτελείου είναι και οι Γιοχάν Μπεναλουάν, Έργκυς Κάτσε καθώς έβγαλαν όλο το πρόγραμμα. Αντιθέτως, ο Μπρούνο Φελίπε συνέχισε τις θεραπείες και θα επιστρέψει μετά τη διακοπή των Playoffs.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα