Καρυπίδης σε Μάνο: «Θα σε μάθω να εκτελείς πέναλτι»

Καρυπίδης σε Μάνο: «Θα σε μάθω να εκτελείς πέναλτι»

Gazzetta team
Καρυπίδης σε Μάνο: «Θα σε μάθω να εκτελείς πέναλτι»

bet365

Με περιπαικτική διάθεση ο Θόδωρος Καρυπίδης σχολίασε post του Δημήτρη Μάνου στον λογαριασμό του τελευταίου στα social media.

Το χαμένο πέναλτι του Δημήτρη Μάνο στον χθεσινό (18/4) αγώνα του Άρη στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό παραμένει στο προσκήνιο. Η εντολή του Άκη Μάντζιου προέβλεπε να το εκτελέσει ο Φακούντο Μπερτόγλιο αλλά ο Βεροιώτης επιθετικός δεν… άφηνε την μπάλα από τα χέρια του, ζήτησε να το εκτελέσει ο ίδιος κι αυτό έκανε. Για κακή του τύχη, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρια της εστίας του Σωκράτη Διούδη και πήρε μια παράλληλα τροχιά από την εστία του Παναθηναϊκού. Τελικώς, ο 26χρονος επιθετικός του Άρη εξιλεώθηκε με το τέρμα που πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο.

Φαίνεται όμως ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, δεν ξέχασε το χαμένο πέναλτι καθώς σε μια φωτογραφία που ανάρτησε ο ποδοσφαιριστής του στον λογαριασμό του στο Instagram, ο κ. Καρυπίδης του έγραψε… «θα σε μάθω να εκτελείς πέναλτι γιατί εσύ όπως πας θα μας καταστρέψεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα