ΑΕΚ: Τα είπαν Ανσαριφάρντ και Χιμένεθ μετά την ένταση που υπήρξε

ΑΕΚ: Τα είπαν Ανσαριφάρντ και Χιμένεθ μετά την ένταση που υπήρξε

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Τα είπαν Ανσαριφάρντ και Χιμένεθ μετά την ένταση που υπήρξε

bet365

Καρίμ Ανσαριφάρντ και Μανόλο Χιμένεθ έριξαν τους τόνους στο τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, έπειτα από την ένταση που υπήρξε κατά την αλλαγή.

Ο Ανσαριφάρντ έγινε αλλαγή από τον Χιμένεθ στο 54' του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης με τον Ιρανό επιθετικό να κατευθύνεται στον πάγκο νευριασμένος από αυτήν την απόφαση. Ο Ανσαριφάρντ αντέδρασε με τον Σεβιγιάνο κόουτς να απαντάει με μια κίνηση και τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τον φορ των κιτρινόμαυρων.

Μετά το τέλος του ματς που βρήκε νικήτρια την ΑΕΚ με 3-1, ο Χιμένεθ πήγε προς το μέρος του Καρίμ και τον αγκάλιασε. Οι δύο τους είπαν «τέλος, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» ρίχνοντας τους τόνους. Βέβαια ο Ανσαριφάρντ ήταν εμφανώς στενοχωρημένος από την απόφαση να γίνει πρώτη αλλαγή στο παιχνίδι κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα