Μπόλονι: «Η αποβολή του Μαουρίτσιο έσπασε την ισορροπία, να παραμένουμε συμπαγείς σε τέτοιες δύσκολες ημέρες» (vid)

Gazzetta team
Μπόλονι: «Η αποβολή του Μαουρίτσιο έσπασε την ισορροπία, να παραμένουμε συμπαγείς σε τέτοιες δύσκολες ημέρες» (vid)

bet365

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν ήταν φυσικά ικανοποιημένος μετά το 2-1 και την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη.
Ο Λάζλο Μπόλονι είπε στη NOVA για:
Την αποβολή του Μαουρίτσιο: Η αποβολή ενός παίκτη όπως ο Μαουρίτσιο είναι πάντα κάτι απογοητευτικό. Έτσι έσπασε την ισορροπία που κρατούσαμε. Ήταν ένας αγώνας που πολλά πράγματα γυρνούσανε σε βάρος μας. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα ειδικά στην κατοχή της μπάλας. Από την άλλη ήταν δύσκολο να αποδεχθούμε ότι σφυρίχθηκε σε βάρος μας πέναλτι έστω και εάν αυτό αποκρούστηκε από το δοκάρι.
Το ματς: Μετά είχαμε μία αποβολή. Πράγματα που έγιναν σε βάρος μας. Πρέπει να παραμένουμε συμπαγείς για να αντέχουμε τέτοιες δύσκολες ημέρες.
Τον στόχο της Ευρώπης: Ενδεχομένως να γίνονται πιο δύσκολα. Είναι ένα θέμα που απέφευγα να συζητήσω και το ίδιο θα κάνω και τώρα. Μην ξεχνάμε πως τώρα παίζουμε σε ένα δεύτερο πρωτάθλημα αλλά ο στόχος είναι να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα