Ντε Γκουζμάν: «Πιστεύω στην ομάδα, θα παραμείνουμε στην κατηγορία» (vid)

Gazzetta team
Ντε Γκουζμάν: «Πιστεύω στην ομάδα, θα παραμείνουμε στην κατηγορία» (vid)

bet365

Ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν εξέφρασε την εμπιστοσύνη του για την παραμονή του ΟΦΗ παρά τον τρόπο που ήρθε στο τέλος η ισοπαλία με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Ντε Γκουζμάν:

«Δεχτήκαμε πίεση στο τέλος του αγώνα, όμως είχαμε τον έλεγχο, το πιστεύαμε, αλλά στο τέλος δεν είχαμε τη συγκέντρωση που θα έπρεπε. Δεν είμαστε χαρούμενοι για το γκολ στο τέλος. Το γκολ αυτό είναι σαν να περιγράφει την εικόνα μίας ολόκληρης σεζόν. Όμως πιστεύω στην ομάδα, την αγαπώ και είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα παραμείνουμε στην κατηγορία.

Είμαι σίγουρος πως ο ΟΦΗ θα παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ, έχουμε τρεις τελικούς μπροστά μας, αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως παίξαμε και σήμερα θα τα καταφέρουμε. Αγαπώ τον ΟΦΗ, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ πέρα, τώρα όμως είμαι επικεντρωμένος στον στόχο και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Περιμένουμε το τρίτο παιδί της οικογένειας, δεν γνωρίζουμε αν είναι αγόρι ή κορίτσι και αφιέρωσα το γκολ στην οικογένεια μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα