Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η νίκη κόντρα στον Άρη!

Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η νίκη κόντρα στον Άρη!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η νίκη κόντρα στον Άρη!

bet365

Κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι είναι το αυριανό για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Άρη. Φαβορί για ενδεκάδα ο Αϊτόρ, χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του Λάζλο Μπόλονι.

Την ευκαιρία να πλησιάσει για πρώτη φορά τόσο κοντά στην δεύτερη θέση(-2), να βάλει στο... παιχνίδι και τον Άρη εκτός από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και παράλληλα να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα έχει το μεσημέρι της Κυριακής ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο. Το Τριφύλλι φιλοξενεί τους Κίτρινους(15:00, Novasports) και η νίκη είναι μονόδρομος! Μία νίκη που θα τον βάλει για τα καλά στην διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου ενώ στον αντίποδα, αν δεν μπορέσει να βάλει το τρίποντο στο... σακούλι, θα έχει μπλέξει για τα καλά!

Η προετοιμασία της ομάδας του Λάζλο Μπόλονι ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, αμυντική τακτική, εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Χατζηγιοβάνης, Σένκεφελντ, ενώ ειδικό πρόγραμμα έκανε ο Κουρμπέλης. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος, Αχιλλέας Πούγγουρας.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Άρη! #Panathinaikos #paofc2020_21 #LikeGreensDo #PAOARIS #slgr #slgrinterwetten #playoff

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Φαβορί ο Αϊτόρ

Από κει και πέρα, και όσον αφορά την ενδεκάδα: Ο Διούδης αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ και δεξιός ο Μολό. Νιάς και Βέλεθ οι στόπερ. Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Σανκαρέ η τριπλέτα στην μεσαία γραμμή. Βιγιαφάνιες στο ένα άκρο, στην κορυφή ο Μακέντα και πιθανότατα ο Αϊτόρ στο άλλο άκρο. Ο Ισπανός είναι φαβορί. Αν δεν επιλεγεί, τότε θα ξεκινήσει ο Νγκμπακοτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα