Νιόπλιας: «Γι' αυτό οπισθοχωρήσαμε, ο Ατρόμητος έπαιζε... 2-2-6»

Νιόπλιας: «Γι' αυτό οπισθοχωρήσαμε, ο Ατρόμητος έπαιζε... 2-2-6»

Δημήτρης Σαμόλης
Νιόπλιας: «Γι' αυτό οπισθοχωρήσαμε, ο Ατρόμητος έπαιζε... 2-2-6»

bet365

Ο Νίκος Νιόπλιας εξήγησε γιατί γύρισε τόσο πολύ ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ υποστήριξε ότι δεν είναι εύκολο για την ομάδα του να παίρνει όλα τα παιχνίδια κάτω από τέτοια πίεση.

Ο Νίκος Νιόπλιας ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο, γιατί οπισθοχώρησε τόσο πολύ η ομάδα του μετά το γκολ που έβαλε και απάντησε:

«Κάναμε τρεις αλλαγές νωρίς. Στη συνέχεια ζητά αναγκαστική αλλαγή ο Σαρδινέρο. Κρατάς και μία αλλαγή μην τυχόν και συμβεί κάτι. Ο Μαρινάκης είχε κράμπες και ζήτησε αλλαγή, γι' αυτό δεν μπορέσαμε να φρεσκάρουμε τη μεσαία γραμμή. Θες να κρατήσεις το αποτέλεσμα, ενώ ο Ατρόμητος έβαλε και τέσσερις επιθετικούς. Μη σας πως ότι έπαιζε 2-2-6. Γέμιζαν με σέντρες. Δεν έκαναν σημαντική ευκαιρία και έβαλαν γκολ που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Αυτά είναι παιχνίδια καρδιάς, τι περιμένει κανείς να παίξουμε, να κάνουμε;».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά:

«Δεν βλέπω τέτοιο πράγμα. Όσο είμαι εγώ, δεν μας βάζουν στα δίχτυα, δεν κινδυνεύουμε, δεν μας έκαναν ούτε σουτ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο τέλος θα μπορούσαμε μάλιστα να βάλουμε εμείς δεύτερο γκολ».

Σας προβληματίζει το γεγονός ότι ο ΟΦΗ μπήκε φοβισμένα;

«Δεν μπήκαμε καλά όντως, αλλά μπήκαμε καλά στο δεύτερο. Αρχή είναι το ένα, αρχή και το άλλο. Να γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο, πιέζεσαι, δεν έχεις άνεση. Μην περιμένουμε ότι θα κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα