Το τελευταίο χαρτί του Παναιτωλικού

Θοδωρής Βασίλης
Το τελευταίο χαρτί του Παναιτωλικού

bet365

Ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή, αν όχι το τελευταίο παίζει ο Παναιτωλικός κόντρα στον Απόλλωνα, την ώρα που στην Κρήτη αναμένεται να πέσουν κορμιά στο ΟΦΗ-Ατρόμητος. Βόλος - Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα στο τρίτο ματς της ημέρας για την 4η αγωνιστική των play out της Super League Interwetten.

Στην Κρήτη ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Ατρόμητο σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά για την παραμονή στην κατηγορία. Οι Κρητικοί προέρχονται από την λευκή ισοπαλία στην Ριζούπολη και πήραν ανάσα με την ομάδα του Νίκου Νιόπλια να βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Με νίκη οι γηπεδούχοι κάνουν αποφασιστικό βήμα παραμονής, κάτι που παραδέχτηκε και ο τεχνικός της ομάδας κάνοντας λόγο για το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς. Πολλές οι απουσίες για άλλη μια φορά αφού εκτός είναι οι Γαννούλης, Βαζ, Γκαργκαλατζίδης, Τσιλιανίδης, Καστάνιος, Ναμπί, Νέιρα, Σοόυζα και Στάικος. Στην αντίπερα όχθη, ο Ατρόμητος κατέβηκε στην Κρήτη με την όχι καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Η εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ προκάλεσε την οργή των οπαδών της ομάδας οι οποίοι επισκέφτηκαν τους παίκτες και τους τόνισαν ότι θα πρέπει άμεσα να αλλάξουν πρόσωπο, αφού σε μια νέα ήττα η ομάδα θα μπλέξει σε περιπέτειες. Πλέον οι Περιστεριώτες δεν είναι αδιάφοροι με τον Σάββα Παντελίδη να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Χαρίση, Κιβρακίδη και Μανδά.

Λίγο αργότερα στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός παίζει το τελευταίο χαρτί για την παραμονή. Τα «καναρίνια» μετά την ήττα από τον Βόλο έπεσαν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και πλέον τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα γι αυτούς. Καταλαβαίνει κανείς πως κόντρα στον Απόλλωνα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη για να μείνει η ομάδα του Αγρινίου ζωντανή. Το κλίμα όπως είναι λογικό μόνο καλό δεν είναι στην πόλη, σε σημείο που μαθητές αποφάσισαν να κάνουν κατάληψη για τον Παναιτωλικό! Στα αγωνιστικά ο Τραϊανός Δέλλας μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπαρμπόσα και Ματσόλα, ενώ εκτός παραμένουν οι Βάντερσον και Μάζουρεκ, όπως και οι μακροχρόνια τραυματίες Λιάβας, Τσιγγάρας και Τζανακάκης. Από την πλευρά του ο Απόλλωνας έχει μια διαφορά ασφαλείας από τις θέσεις των μπαράζ, αλλά μια ήττα θα τον βάλει ξανά στην πρίζα οπότε θα προσπαθήσει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Μάκης Χάβος, ο οποίος επιστρέφει στο Αγρίνιο, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τσιλούλη.

Τέλος, στο Βόλο η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την άτυπη πρωτιά στο μίνι αυτό πρωτάθλημα των play out. Οι Βολιώτες παρότι αδιάφοροι επικράτησαν εύκολα του Παναιτωλικού και είναι στην 7η θέση όπου και θέλουν να παραμείνουν. Ο Άνχελ Λόπεθ καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Γκρίλο και Μαρτίνες, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών. Από την πλευρά του ο ΠΑΣ γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του, αυτή την φορά από την Λαμία. Για άλλη μια φορά οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν, αλλά εμφανώς κουρασμένοι από το ματς Κυπέλλου είδαν την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου να κάνει την ανατροπή. Ο Αργύρης Γιαννίκης θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί καιρό. Εκτός έμειναν οι Λοντίγκιν, Κάργας, καθώς και ο τραυματίας Πίρσμαν.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (17/4)
15:00 ΟΦΗ - Ατρόμητος (NS1)
17:15 Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης(NS1)
19:30 Βόλος - Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα (NS1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα