Στο Αγρίνιο έκαναν κατάληψη για τον Παναιτωλικό! (pic)

Gazzetta team
Στο Αγρίνιο έκαναν κατάληψη για τον Παναιτωλικό! (pic)

bet365

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου αποφάσισαν να... πρωτοπορήσουν και να βάλουν λουκέτο στο σχολείο τους λόγω Παναιτωλικού!

Με την απαραίτητη επίδειξη του δεύτερου αρνητικού self test προσέρχονται πλέον στα λύκεια σήμερα μαθητές και εκπαιδευτικοί. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι οι μαθητές σε όλοι την χώρα, οι οποίοι έχουν κάνει κατάληψη στα σχολεία τους, αρνούμενοι να προσκομίσουν self test.

Βέβαια, για το 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου δεν ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς οι μαθητές του θέλησαν να πρωτοπορήσουν κι έτσι αποφάσισαν να κλείσουν το σχολείο τους για τον Παναιτωλικό!

«Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΟΡΜΟ ΑΝ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΉ, GATE 6 - ANTINAZI», αναφέρει το χαρακτηριστικό πανό το οποίο είναι κρεμασμένο στα κάγκελα του συγκεκριμένου σχολείου στο Αγρίνιο.

Πηγή φωτογραφίας: titormosnet.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα