Μπόλονι: «Δεν είναι τυχαία ο Άρης δεύτερος, έχουμε συναίσθηση της ευθύνης»

Μπόλονι: «Δεν είναι τυχαία ο Άρης δεύτερος, έχουμε συναίσθηση της ευθύνης»

Gazzetta team
Μπόλονι: «Δεν είναι τυχαία ο Άρης δεύτερος, έχουμε συναίσθηση της ευθύνης»

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι έπλεξε το εγκώμιο του Άρη και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει δουλέψει καλά για να πάρει το παιχνίδι της Κυριακής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός στην κάμερα της NOVA ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη:

Για το αν είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών: «Αυτό πρέπει να το ρωτήσουμε στον Θεό… Δουλέψαμε καλά πάντως και κοιτάμε για το καλύτερο. Η ερώτηση σας έχει μεγάλο βάρος και εγώ δεν θέλω να παίζω με τις λέξεις».

Για το αν είναι έτοιμοι για το ματς με τον Άρη: «Καταλαβαίνω την ερώτηση. Δύσκολη λέξη το “έτοιμοι”, ποτέ δεν θα είμαστε… γιατί πάντα θέλουμε το καλύτερο. Θέλουμε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και αυτές οι ανεπάρκειες μας οδηγούν στο να βελτιωνόμαστε. Η τελειότητα δεν θα έρθει ποτέ. Δουλεύουμε σκληρά και ξέρουμε πως θα παίξουμε κόντρα σε μια ομάδα που είναι δεύτερη για καιρό. Έχουμε συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης που έχουμε σε κάθε ματς».

Για τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του Άρη: «Θα μπορούσα να πως όχι δεν γνωρίζω τίποτα ή ναι ξέρω τα πάντα. Είναι μια ομάδα με καλή κινητικότητα με ευέλικτους παίκτες. Δεν είναι τυχαία στη δεύτερη θέση. Τον σεβόμαστε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατοί απέναντί τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα