«Ο Κρμέντσικ θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ», γράφουν στο Βέλγιο

Gazzetta team
«Ο Κρμέντσικ θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ», γράφουν στο Βέλγιο

bet365

Οι νέες αναφορές στην περίπτωση του Μάικλ Κρμέντσικ στο βελγικό Τύπο και η σιγουριά για τη μη επιστροφή του στο ρόστερ της Κλαμπ Μπριζ, μετά το τέλος του δανεισμού του στον ΠΑΟΚ.

Μια μέρα μετά τα δημοσιεύματα που ενέπλεξαν τον Μάικλ Κρμέντσικ στα μεταγραφικά σενάρια για τον Χρήστο Τζόλη, οι Βέλγοι ασχολούνται εκ νέου με την περίπτωση του Τσέχου σέντερ φορ.

Όπως σημειώνεται, μεταξύ άλλων, οι πιθανότητες επιστροφής του στην Κλαμπ Μπριζ είναι ελάχιστες, μάλιστα όπως τονίζεται ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί την παραμονή του στον ΠΑΟΚ πιστεύοντας ότι είναι η ευκαιρία του για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Πάντως, οι Βέλγοι αποφεύγουν να μπουν σε λεπτομέρειες γύρω από τις μέχρι τώρα διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ, που από την πλευρά της έχει δείξει πως δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει με ένα μικρό χρηματικό αντίτιμο, ενώ στη Θεσσαλονίκη έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν με την περίπτωσή του μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα