Ολυμπιακός: Το πλάνο για φιέστα και προετοιμασία

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το πλάνο για φιέστα και προετοιμασία

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει το προσχέδιό του για τη φιέστα του 46ου τίτλου του αλλά και για την προετοιμασία που θα έχει και εξωτερικό φέτος.
Σε σχέση με τη φιέστα του φετινού τίτλου του Ολυμπιακού υπάρχει μία σκέψη να γίνει στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι πρωταθλήματος στο Φάληρο και προτελευταίο της σεζόν στη Λίγκα με τον ΠΑΟΚ (12 Μαϊου και ώρα 19.30). Για το σκέλος της φετινής προετοιμασίας βασικά η μεγάλη διαφορά είναι πως φέτος θα υπάρξει προετοιμασία.
Πέρυσι οι παίκτες ξεκουράστηκαν απλά λίγες ημέρες και μετά προετοιμάστηκαν στον Ρέντη για τον τελικό του Κυπέλλου. Υπάρχει μία σκέψη να πάει η προετοιμασία για λίγο μετά τις 20 Ιουνίου και μέχρι τις αρχές Ιουλίου.
Οι συνεργάτες του Μαρτίνς κοιτάζουν και για συγκεκριμένες χώρες (μεταξύ άλλων Αυστρία, Ολλανδία και ακόμα και Σλοβενία ενώ στο παρελθόν ο Ολυμπιακός έχει προετοιμαστεί και επί γερμανικού εδάφους) όπου μπορούν να γίνουν και φιλικά. Στο προσεχές διάστημα βέβαια θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα