Πέδρο Μαρτίνς: Στρώνεται χαλί από πετροδόλαρα στα πόδια του

Πέδρο Μαρτίνς: Στρώνεται χαλί από πετροδόλαρα στα πόδια του

bet365

Στην Πορτογαλία γράφουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ένας προπονητής που έχει... γυαλίσει για τα καλά στη Σαουδική Αραβία!

Πού θα κάτσει η μπίλια στον αγώνα Σλάβια Πράγας - Άρσεναλ; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Οι μετοχές του Πέδρο Μαρτίνς, μέσω της εξαιρετικής του δουλειάς στον Ολυμπιακό, έχουν εκτοξευθεί.

Σύμφωνα με την O Jogo, ο Πορτογάλος κόουτς έχει θέση στα μελλοντικά σχέδια της Αλ Χιλάλ. Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται ο δύο φορές πρωταθλητής Μαρτίνς είναι στα αγαπημένα πρόσωπα των ανθρώπων της ομάδας για να του δώσουν τα κλειδιά του πάγκου στον οποίο καθόταν τη σεζόν 2018-2019 ο συμπατριώτης του Ζόρζε Ζεσούς.

Επίσης, στο δημοσίευμα τονίζεται πως «είναι ήδη στον Ολυμπιακό τρεις σεζόν και έχει συμβόλαιο για ακόμη μία». Ετσι, αυτό που διερωτώνται οι συμπατριώτες του είναι αν φτάνει σιγά σιγά η ώρα να δοκιμάσει ο τεχνικός του Ολυμπιακού μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Τέλος, γίνεται αναφορά στην πρόταση που είχε γίνει στον Μαρτίνς από την Αλ-Σαμπάμπ το 2019 και την απόρριψή της από τον ίδιο, ενώ τονίζεται ότι το όνομά του συνδέεται και με τη Σάο Πάολο.

To 5o My Story είναι στον «αέρα» με τον Νίκη Ζήση να εξιστορεί μια ιστορία 6 ετών με τον Αντερσον Βαρεχάο, μετά την αγκωνιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα