ΑΕΚ: Στα Σπάτα οι Σάκχοφ και Σιμόες (pic & vid)

ΑΕΚ: Στα Σπάτα οι Σάκχοφ και Σιμόες (pic & vid)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Στα Σπάτα οι Σάκχοφ και Σιμόες (pic & vid)

bet365

Στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ τέθηκε και πάλι ο Γέβγεν Σάκχοφ καθώς τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού βγήκαν αρνητικά.

Ο 30χρονος Ουκρανός μέσος της ΑΕΚ πριν από λίγες ημέρες είχε διαγνωσθεί για δεύτερη φορά θετικός στον κορονοϊό, και δεν ήταν σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα για ένα χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, ο Σάκχοφ υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις ανίχνευσης κορονοϊού και τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά. Ετσι, επέστρεψε στα Σπάτα και πλέον βρίσκεται ξανά στη διάθεση του προπονητή του, Μανόλο Χιμένεθ για τις επόμενες αναμετρήσεις της ομάδας στα Play Off.

Οπως επίσης το προπονητικό κέντρο της Ένωσης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης (15/04) και ο Αντρέ Σιμόες για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του, μόλις δύο ημέρες μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον αστράγαλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα