ΑΕΚ: Επιτυχημένη η επέμβαση του Σιμόες (pic)

ΑΕΚ: Επιτυχημένη η επέμβαση του Σιμόες (pic)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Επιτυχημένη η επέμβαση του Σιμόες (pic)

bet365

Ο Αντρέ Σιμόες υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου, με στόχο να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στον αστράγαλο.

Η φετινή σεζόν για τον Πορτογάλο χαφ της ΑΕΚ, ολοκληρώθηκε άδοξα ολοκληρώθηκε, καθώς χρειάστηκε να περάσει την πόρτα της χειρουργείου για να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον αστράγαλο.

Τελικά, ο Αντρέ Σιμόες υποβλήθηκε σήμερα (13/04) στην προγραμματισμένη επέμβαση, η οποία ήταν επιτυχημένη, και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Οπως αναφέρει η ΠΑΕ:

O αρχηγός της ομάδας μας, Αντρέ Σιμόες, υποβλήθηκε με απόλυτη επιτυχία σήμερα το πρωί σε αρθροσκοπική επέμβαση στον χόνδρο του αστραγάλου του δεξιού του ποδιού από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Ευχές από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια στον Πορτογάλο μέσο της ομάδας μας για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους!

Σιδερένιος, capitano!

Με απόλυτη επιτυχία η αρθροσκοπική επέμβαση στη δεξιά ποδοκνημική του Αντρέ Σιμόες...

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα