Μαρτίνς για το μέλλον του στον Ολυμπιακό: «Έχουμε ένα ανολοκλήρωτο πρότζεκτ»

Μαρτίνς για το μέλλον του στον Ολυμπιακό: «Έχουμε ένα ανολοκλήρωτο πρότζεκτ»

Δημήτρης Σαμόλης
Μαρτίνς για το μέλλον του στον Ολυμπιακό: «Έχουμε ένα ανολοκλήρωτο πρότζεκτ»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε για το μέλλον του στον πάγκο του Ολυμπιακού και άφησε να εννοηθεί πως θα παραμείνει, κάνοντας λόγο για πρότζεκτ που δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά και για πορεία στην Ευρώπη στην οποία «θέλουμε περισσότερα και θα προσπαθήσουμε τη νέα σεζόν».

Συνέντευξη στον πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό «tsf» έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος εξήγησε πώς κατάφερε να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή, αναφερόμενος στην υπομονή του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τον πρώτο χρόνο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ρωτήθηκε και για το μέλλον του στον πάγκο των «ερυθρόλευκων», με τους οποίους πάντως έχει συμβόλαιο έως το 2022. Αρχικά είπε: «Είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά. Παίζουμε σχεδόν δύο χρόνια ασταμάτητα. Παρότι έχουμε μακροπρόθεσμο πλάνο, μπορώ να πω ότι το σχεδιάζουμε ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα επί 18 μήνες. Είναι μια υπέροχη εμπειρία γνώσης, έχουμε μεγαλώσει πολύ μαζί της. Έχουμε ένα σταθερό σύνολο, στο οποίο οι παίκτες ξέρουν τον προπονητή και ο προπονητής τους παίκτες».

Ο Πορτογάλος μίλησε για την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό:

«Ήταν απαραίτητο να κάνουμε μια πλήρη αναδιάρθρωση, να δημιουργήσουμε μια νέα φιλοσοφία για τον σύλλογο και την ομάδα. Δημιουργήθηκε το "μεγάλο σχέδιο ", το οποίο μας επέτρεψε να κατακτήσουμε αυτά που πετύχαμε. Πολλοί νέοι παίκτες, πολλές αποχωρήσεις και μια νέα φιλοσοφία, ένα εντελώς διαφορετικό έργο. Η ομάδα έπαιξε καλά και έδειξε σημάδια ότι δημιουργείται ένα πολύ δυνατό γκρουπ. Το είχαν καταλάβει όλοι. Ο πρόεδρος, οι οπαδοί που είναι πάντα απαιτητικοί και μας υποστήριζαν. Υπήρχε υπομονή γιατί η ομάδα ανταποκρινόταν και έδινε αγώνες με μεγάλη ποιότητα, είχε εξέλιξη».

Στο ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του ραδιοφώνου (tsf.pt), αναφέρεται: «Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να μείνει μέχρι το 2022». Και ο Πορτογάλος προπονητής υποστήριξε: «Έχουμε ένα ανολοκλήρωτο πρότζεκτ».

Ακολούθως τοποθετήθηκε για την πορεία του Ολυμπιακού στο εφετινό Champions League: «Η ομάδα χτυπήθηκε από κορονοϊό σε κρίσιμες στιγμές στο Champions League. Αυτό ήταν που δεν μας επέτρεψε να μονομαχήσουμε με την Πόρτο για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Σίτι και η Πόρτο ήταν οι καλύτερες ομάδες στον όμιλο και με την αξία τους κατάφεραν να περάσουν. Με την Άρσεναλ είχαμε πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, με αποτέλεσμα να δυσκολέψει το έργο μας. Ήταν θετική πορεία, αλλά θέλαμε περισσότερα και θα προσπαθήσουμε τη νέα σεζόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Αραμπί, τα κάνει όλα: Και σκοράρει και πασάρει και θυσιάζεται και «τρελαίνεται»!

Ανάλυση Wyscout: Ο Μπρούμα δεν έχασε καμία μονομαχία στο ντέρμπι και δεν είχε καμία αποτυχημένη ντρίμπλα (pics & vids)

Ο «φύλακας άγγελος» της εστίας του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, ξεπέρασε τον Ρομπέρτο (vid)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα