Άρης: Θλάση ο Γκάμα, 20 μέρες εκτός και ο Μπρούνο!

Άρης: Θλάση ο Γκάμα, 20 μέρες εκτός και ο Μπρούνο!

Gazzetta team
Άρης: Θλάση ο Γκάμα, 20 μέρες εκτός και ο Μπρούνο!

bet365

Δύο θλάσεις έδειξαν οι μαγνητικές τομογραφίες στις οποίες υποβλήθηκαν οι Μπρούνο Γκάμα και Μπρούνο καθώς ο μεν πρώτος είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα (18/4) με τον Παναθηναϊκό ενώ ο δεύτερος θα μείνει εκτός δράσης για 20 ημέρες!

Ο Μπρούνο Γκάμα τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση του Άρη πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ καθώς σε μια προσπάθειά του ένιωσε τράβηγμα στον τετρακέφαλο. Πριν την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΚ δοκίμασε το πόδι του, ένιωσε και πάλι ενόχληση και σήμερα (12/4) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία επιβεβαίωσε το κακό σενάριο της θλάσης. Για την ακρίβεια, υπέστη θλάση πρώτου βαθμού. Αυτό σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί προς το τέλος της εβδομάδας και αναλόγως θα παρθεί απόφαση για το αν θα είναι στο πλάνο του Άκη Μάντζιου.

Πιο σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Μπρούνο καθώς η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι ο Βραζιλιάνος υπέστη θλάση β’ βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα 20 ημερών. Κατά συνέπεια δεν υπολογίζεται στους αγώνες με Παναθηναϊκό (εκτός έδρας) και ΠΑΟΚ («Κλ. Βικελίδης) αλλά και στον αγώνα στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα