Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής Λαλά και Βαλμπουενά

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής Λαλά και Βαλμπουενά

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής Λαλά και Βαλμπουενά

bet365

Οι Γάλλοι Βαλμπουενά και Λαλά, αλλά και οι Ραντζέλοβιτς, Σουρλής, Παπαδόπουλος, Καραργύρης και Τζολάκης έμειναν εκτός αποστολής από τον Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι του Ολυμπιακού εναντίον του Παναθηναϊκού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε πάρει στην αποστολή 27 παίκτες για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό (19.30, live από το gazzetta.gr), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off. Οι επτά που έμειναν εκτός για να συγκροτηθεί η 20άδα είναι οι Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Παπαδόπουλος, Σουρλής, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς.

Ο Ραντζέλοβιτς είχε κάνει ατομικό στη χθεσινή προπόνηση, ενώ ο Βαλμπουενά κρίθηκε ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό που τον είχε ταλαιπωρήσει. Ο Λαλά δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ξεκινά το ντέρμπι με βασικούς τους Μπουχαλάκη και Φορτούνη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα