Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε αποστολή με 27 παίκτες ο Μαρτίνς

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε αποστολή με 27 παίκτες ο Μαρτίνς

bet365

Από 27 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπως ανακοινώθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος. Ο Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του για τελευταία φορά το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα (19:30, novasports1HD).
Αναλυτικά η αποστολή με 27 παίκτες (στα ονόματα αυτά είναι και εκείνο του Βαλμπουενά): Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα