Ο «νόμος» του Ντουρμισάι στην επίθεση της ΑΕΛ (vids)

Ο «νόμος» του Ντουρμισάι στην επίθεση της ΑΕΛ (vids)

Gazzetta team
Ο «νόμος» του Ντουρμισάι στην επίθεση της ΑΕΛ (vids)

bet365

Ο 25χρονος φορ συμμετέχει στα 7 από τα 9 τελευταία «βυσσινί» γκολ, ενώ στο 1 που «λείπει» είναι επειδή είχε αντικατασταθεί

Θέλτα - Σεβίλλη: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που αποδεικνύονται κομβικοί για το παιχνίδι κάποιας ομάδας και αυτή τη στιγμή ο Φιορίν Ντουρμισάι είναι ίσως ο ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη επίδραση στο παιχνίδι του οποιουδήποτε άλλου club στη Super League 1. Ο 25χρονος στράικερ διανύει περίοδο διαβολεμένης φόρμας και οδηγεί την ΑΕΛ στην παραμονή της, καθώς εύλογα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο MVP στη μεγάλη αντεπίθεση που έχει εξαπολύσει.
Από τις αρχές Μαρτίου έχει πάρει... μπρος και είναι χαρακτηριστικό πως σε αυτό το διάστημα οι «βυσσινί» έχουν σημειώσει 9 γκολ σε 6 αγώνες και εκείνος «συμμετείχε» στα 7! Στα μόνα που η φιγούρα του... απουσίαζε από το κάδρο ήταν του Νούνιτς κόντρα σε Ολυμπιακό και Απόλλωνα Σμύρνης, εκ των οποίων στο δεύτερο είχε αντικατασταθεί από τον Σλοβένο.
Δηλαδή ήταν «μέσα» στα 7 από τα 8 που μπήκαν στο διάστημα που αγωνίζονταν και πιο συγκεκριμένα έχει σημειώσει 4, σε ακόμη 2 ήταν εκείνος που πήρε την πρώτη κεφαλιά σε προσωπική του κερδισμένη εναέρια «μονομαχία» και ξεκίνησαν οι φάσεις του γκολ, ενώ στο άλλο διεκδίκησε την μπάλα και επηρέασε την εξέλιξη των τεκταινόμενων.
*Στο Ηράκλειο η Λάρισα κέρδισε 3-2. Αρχικά εκείνος άνοιξε το σκορ στο 29' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή του ίδιου από τον Σωτηρίου.
*Στο 2-1 του Ακούνια στο 63' πήρε την πρώτη κεφαλιά στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ξεκίνησε η επίθεση της ΑΕΛ.
*Μέχρι που φτάσαμε στο 83' όπου και με ωραίο σουτ χάρισε τη νίκη της ομάδας του.
*Στο 2-1 που έχασε η ΑΕΛ στη Λαμία με το αυτογκόλ του Επασί, είναι «μέσα» στη φάση και διεκδικεί την κεφαλιά μπροστά από τον αντίπαλο γκολκίπερ.
*Δεν είχε «συμμετοχή» στο τέρμα του Νούνιτς στο 87' της ήττας με 3-1 που γνώρισαν οι «βυσσινί» από τον Ολυμπιακό.
*Στο 2-0 της Ριζούπολης βρήκε δίχτυα στο 67' με ένα γκολ που συμμετείχε και στη δημιουργία του.

*Στις καθυστερήσεις που ο Νούνιτς διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό 2-0 είχε αντικατασταθεί.
*Στο 1-1 με τον Παναιτωλικό ο 25χρονος φορ άνοιξε το σκορ στο 44' με ένα προσωπικό γκολ.
*Μέχρι που φτάσαμε στο Σάββατο (10/4) και στο 1-0 του Περιστερίου. Είναι εκείνος που πήρε την κεφαλιά και ακολούθησε το λάθος του Μανδά για το γκολ του Στίφλερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα