Τρεις διπλές ευκαιρίες στα play out για τριπλασιασμό και πάνω!

G-Betting G-Betting
Τρεις διπλές ευκαιρίες στα play out για τριπλασιασμό και πάνω!

bet365

Η Super League Interwetten επιστρέφει και μαζί της η G-Betting η οποία βρήκε τρεις διπλές ευκαιρίες στις ομάδες με κίνητρο.

Τρίτη αγωνιστική για τα play out με τρία ματς το Σάββατο κι ένα την Δευτέρα. Εμείς θα πάμε με τα τρία σημερινά με την G-Betting να βρίσκει τρεις διπλές ευκαιρίες οι οποίες όχι μόνο τριπλασιάζουν αλλά μας δίνουν και κάτι παραπάνω. Και φυσικά θα πάμε με τις ομάδες που έχουν κίνητρο παρά τα όποια προβλήματα έχουν.

Το σημερινό πρόγραμμα έχει το Βόλος-Παναιτωλικός, το Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ και το Ατρόμητος-ΑΕΛ. Οι γηπεδούχοι ουσιαστικά αδιάφοροι και οι τρεις φιλοξενούμενοι «καίγονται».

Αρχη από τον Βόλο. Στις 15:00 η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Ναι, οι γηπεδούχοι δεν έχουν δείξει να παρατάνε τα ματς παρά το γεγονός ότι δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό κίνητρο. Ομως οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν πως θα πρέπει να κυνηγάνε κάθε βαθμό εάν θέλουν να γλιτώσουν από την τελευταία θέση αλλά και την προτελευταία που οδηγεί σε μπαράζ. Ετσι θα πάμε με το Χ2 διπλή ευκαιρία σε απόδοση 1.50.

Στις 17:15 ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί τον ΟΦΗ. Ενας ΟΦΗ που επέστρεψε στις νίκες μετά από σχεδόν τρεις μήνες. Και νίκη με ανατροπή κόντρα στον ΠΑΣ. Οι Κρητικοί έχουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα αλλά με τον Νίκο Νιόπλια στον πάγκο φαίνεται ότι τουλάχιστον ψυχολογικά έχουν αλλάξει. Ο Απόλλων έχει σωθεί και γι' αυτό θα πάμε κι εδώ στην διπλή ευκαιρία Χ2 σε απόδοση 1.53.

Στις 19:30 κλείνει το σημερινό πρόγραμμα με τον Ατρόμητο να αντιμετωπίζει την ΑΕΛ. Οτι ισχύει στα δύο παραπάνω ισχύει και για το συγκεκριμένο ματς. Η ΑΕΛ θέλει βαθμό ή βαθμούς σε κάθε ματς εάν θέλει να γλιτώσει την τελευταία θέση, δείχνει μια βελτιωμένη εικόνα και κόντρα στον βαθμολογικά αδιάφορο Ατρόμητο μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Κι εδώ το Χ2 διπλή ευκαιρία σε απόδοση 1.55

Οι επιλογές της G-Betting για σήμερα

Βόλος-Παναιτωλικός

Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ

Ατρόμητος-ΑΕΛ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting