Άρης: Με Μήτρογλου η προπόνηση

Άρης: Με Μήτρογλου η προπόνηση

Gazzetta team
Άρης: Με Μήτρογλου η προπόνηση

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου συμμετείχε στη σημερινή (9/4) προπόνηση του Άρη και θα είναι στην αποστολή στον αγώνα (11/4) με την ΑΕΚ.

Ο Κώστας Μήτρογλου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, έπειτα από τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο σημείο που είχε υποστεί θλάση, αυτή ήταν «καθαρή» κι έτσι βρέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου στο σημερινό (9/4) πρόγραμμα προπόνησης. Προβλέπεται μάλιστα να είναι στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ. Δεν ισχύει το ίδιο για τους Έργκυς Κάτσε, Γιοχάν Μπεναλουάν και Νικόλα Ιωάννου. Η ΠΑΕ Άρης σημείωσε στην ενημέρωσή της ότι… «Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, rondo game, επιθετική ανάπτυξη, αμυντική υποομαδική τακτική και τελειώματα φάσεων) με τον Κώστα Μήτρογλου να συμμετέχει στην προπόνηση, ενώ οι Εργκυς Κάτσε, Γιόχαν Μπεναλουάν και Νικόλας Ιωάννου, οι οποίοι έχουν αρχίσει να ανεβάζουν ρυθμό, ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα