Αϊτόρ: «Τώρα πιο καθαρό μυαλό στο γήπεδο»

Αϊτόρ: «Τώρα πιο καθαρό μυαλό στο γήπεδο»

Κώστας Ζάλιαρης
Αϊτόρ: «Τώρα πιο καθαρό μυαλό στο γήπεδο»

bet365

Για ξεκάθαρες ιδέες στο χορτάρι έκανε λόγο στο gazzetta.gr ο Αϊτόρ μετά τη νίκη (3-0) του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ, τονίζοντας την ανάγκη να συνεχίσουν οι «πράσινοι» να φτιάχνουν ιδανικές φάσεις για γκολ και να έχουν την ίδια αποτελεσματικότητα.

Ο Αϊτόρ πέρασε με αλλαγή στο ντέρμπι της Κυριακής στο γήπεδο της Λεωφόρου και ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 3-0 απέναντι στον «δικέφαλο του βορρά», σε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για το «τριφύλλι» στα φετινά Playoffs μετά την κάκιστη ισοπαλία στην Τρίπολη στην πρεμιέρα της διαδικασίας του μίνι – πρωταθλήματος.

«Καθαρές ιδέες, πίστη στον εαυτό μας και γκολ»

Ο Παναθηναϊκός πέρα από το πρώτο 20λεπτο όπου ο ΠΑΟΚ τον πίεζε ασφυκτικά και προσπάθησε εξ αρχής να τον βάλει με την πλάτη στον τοίχο για να μην καταφέρει να... πάρει αέρα στο ματς και να διεκδικήσει τη νίκη, είχε τον τρόπο να ισορροπήσει την κατάσταση και να δείξει ψυχραιμία με τη μπάλα στα πόδια.

Οι «πράσινοι» του Λάζλο Μπόλονι με τον πάντοτε καθοριστικό Μαουρίσιο στον άξονα, τις προσπάθειες του Βιγιαφάνιες μεσοεπιθετικά, τους μαχητές Μολό και Χουάνκαρ στα άκρα αλλά και την αδιανόητη αποτελεσματικότητα μπροστά από την αντίπαλη εστία, έφτασαν στο εμφατικό σκορ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Έχουμε πλέον πιο καθαρές ιδέες όταν βρισκόμαστε στο γήπεδο, έχουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας και στους εαυτούς μας» σχολίασε σε αυτό το πλαίσιο ο Αϊτόρ στο gazzetta.gr και συνέχισε:

«Έχουμε και τύχη για τα γκολ, αλλά πλέον όταν βρισκόμαστε σε πλεονεκτική θέση για να σκοράρουμε, τότε καταφέρνουμε να το εκμεταλλευτούμε όπως το κάναμε και τώρα με τον ΠΑΟΚ. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στα υπόλοιπα ματς, να δημιουργούμε περισσότερο και να σκοράρουμε».

Μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη, τον τρόπο που ήρθε αυτό το κακό αποτέλεσμα με το γκολ του Γιαννακόπουλου στο φινάλε και την απώλεια του αβαντάζ των δύο τερμάτων που είχε πετύχει ο Μακέντα, στον Παναθηναϊκό αφού ηρέμησαν ήξεραν ότι έπρεπε ν' αντιδράσουν. Και κάπως έτσι είδαν το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

«Είναι πολύ σημαντική η νίκη που πήραμε για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ψυχολογία στα Playoffs. Κάναμε καλό ματς, πήραμε τους βαθμούς και πλέον συνεχίζουμε την διαδικασία...» ήταν η αναφορά του Αϊτόρ.

«Ακόμα πιο χαρούμενος όταν βοηθάω με γκολ»

Ο Αϊτόρ αγωνίστηκε δεξιά και με σπριντ από εκεί έχοντας φύγει πίσω από τη μεσαία γραμμή στην μπαλιά που του έκανε ο Μολό με ακρίβεια στο 85ο λεπτό.

«Προσωπικά πάντοτε δουλεύω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα όποτε μου ζητηθεί. Θέλω να βοηθάω την ομάδα και είμαι ακόμα πιο χαρούμενος όταν το κάνω με γκολ» είπε ο εκ των σκόρερ του «τριφυλλιού» στο gazzetta.gr για την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε μόλις 7 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο στο ματς του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αυτό ήταν το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα μετά από τον Δεκέμβρη του 2020 και την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν, στην ήττα (2-1) της ομάδας του Μπόλονι στο γήπεδο της Τούμπας πριν την διακοπή των Χριστουγέννων!

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα