ΠΑΕ Άρης: «Κάποια παιχνίδια τα κερδίζει και η φανέλα…»

Gazzetta team
ΠΑΕ Άρης: «Κάποια παιχνίδια τα κερδίζει και η φανέλα…»

bet365

Διαδοχικά μηνύματα από την ΠΑΕ Άρης στα social media με πιο ηχηρό για τη δύναμη της «κίτρινης» φανέλας και το πείσμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Ο Άρης διεύρυνε τη βαθμολογική απόσταση από τους διώκτες του, καθώς βρίσκεται στη δεύτερη θέση και στο +4 από τον ΠΑΟΚ έπειτα από τη νίκη του επί του Αστέρα Τρίπολης και η ΠΑΕ Άρης είχε διαδοχικές αντιδράσεις στα social media. Στην πρώτη σημείωσε ότι… «κάποια παιχνίδια τα κερδίζει και η φανέλα» και στάθηκε ουσιαστικά στο καλό δεύτερο και στο κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του Άκη Μάντζιου.

Στη δεύτερη, χρησιμοποίησε μια φωτογραφία των Σάντε Σίλβα και Δημήτρη Μάνου καθώς ο Πορτογάλος σημείωσε το πρώτο γκολ και ο Έλληνας επιθετικός το δεύτερο στο 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα