Παναθηναϊκός: Σε ειδικούς γιατρούς στο εξωτερικό ο Κουρμπέλης!

Παναθηναϊκός: Σε ειδικούς γιατρούς στο εξωτερικό ο Κουρμπέλης!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Σε ειδικούς γιατρούς στο εξωτερικό ο Κουρμπέλης!

bet365

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψει στο Μόναχο και την Μπολόνια για να συναντήσει κορυφαίους γιατρούς σχετικά με τον τραυματισμό του, να ακούσει την άποψή τους και στην συνέχεια να αποφασίσει για τον τρόπο επιστροφής του στην αγωνιστική δράση.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης βρίσκεται εδώ και περίπου τέσσερις μήνες μακριά από τα γήπεδα. Τελευταία του εμφάνιση ήταν στις 12 Δεκεμβρίου, στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τον Ιανουάριο έκανε επέμβαση στους κοιλιακούς, η πρόβλεψη έκανε λόγο για επιστροφή του σε έναν μήνα αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει μπει στις προπονήσεις, καθώς νιώθει ακόμα ενοχλήσεις.

Ο αρχηγός των «πρασίνων» συναποφάσισε με το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου να ταξιδέψει στο εξωτερικό, ώστε να πάρει την γνώμη από τους κορυφαίους του είδους στο σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών στα δύο καλύτερα κέντρα της Ευρώπης. Την Τρίτη θα μεταβεί στο Μόναχο και την Τετάρτη στην Μπολόνια. Στόχος του ταξιδιού είναι να ακούσει, να συμβουλευθεί τους συγκεκριμένους γιατρούς και εν συνεχεία να αποφασιστεί ο τρόπος που θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Αν μπορεί αν υπάρξει λύση με συντηρητική αγωγή και θεραπεία ή αν θα χρειαστεί να περάσει και πάλι την πόρτα του χειρουργείου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα