Οι Μάτιτς και Εντομβόνγι παραμένουν «άσφαιροι» (vids)

Οι Μάτιτς και Εντομβόνγι παραμένουν «άσφαιροι» (vids)

Gazzetta team
Οι Μάτιτς και Εντομβόνγι παραμένουν «άσφαιροι» (vids)

bet365

Οι δυο φορ του Ατρόμητου που αποκτήθηκαν φέτος δεν έχουν καταφέρει ακόμη να σκοράρουν με τη φανέλα του, ενώ μέσω του wyscout θα δούμε πως και δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα απειλητικοί
Επί χάρτου οι Μπόγιαν Μάτιτς και Μπράιτ Εντομβόνγι ήταν για τον Ατρόμητο δύο προσθήκες που θα μπορούσαν να προσφέρουν πολλά στη γραμμή κρούσης. Ο μεν πρώτος ήρθε ως δανεικός από την Παρτιζάν και ο δεύτερος με ανάλογο καθεστώς από την Αούστρια Βιέννης (υπάρχει οψιόν αγοράς), αμφότεροι βρίσκονται σε «καλή» ηλικία, 29 και 27 ετών αντίστοιχα, και γενικώς ακολουθούνταν από καλές συστάσεις.
Ομως φαίνεται πως δεν «κόλλησαν» στο Περιστέρι και μόλις 5 στροφές πριν το φινάλε της σεζόν τα 2 «9άρια» της ομάδας παραμένουν «άσφαιρα». Για αυτό άλλωστε εσχάτως δεν παίζουν πολύ (με ότι αυτό σημαίνει για το μέλλον τους) και ο Μανούσος παραμένει η πλέον αξιόπιστη λύση του Ατρόμητου για την κορυφή της επίθεσης.
Μάλιστα μέσω του wyscout θα δούμε πως όχι μόνο δεν έχουν βρει δίχτυα, αλλά γενικότερα δεν κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στα αντίπαλα καρέ, με μόνη εξαίρεση τα δύο παιχνίδια του Ατρόμητου στους «Ζωσιμάδες», για την κανονική διάρκεια και τα play out.
Πάντως στα υπέρ τους για τον μεν Μάτιτς προσμετράται πως στον αέρα έχει βοηθήσει αρκετά, για τον δε Εντομβόνγι πως διαθέτει σίγουρες μεταβιβάσεις και δεν «πουλάει» μπάλες.

Ο Μάτιτς στο πρωτάθλημα...

*Εχει παίξει 628 αγωνιστικά λεπτά.
*Εχει 8 τελικές, εκ των οποίων 3 είναι on target. Ως «καθαρές» ευκαιρίες λογίζονται από μία στα δύο παιχνίδια με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και η κεφαλιά του στο 1-1 του Αγρινίου.
*Μετρά 1 ασίστ, στον Νάτσο που στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το 3-2 επί του ΠΑΟΚ.
*Εχει 43/66 πετυχημένες μεταβιβάσεις, ποσοστό επιτυχίας 65,2%.
*Εκ των 43 σωστών, οι 3 ήταν για τελική συμπαίκτη του.
*Εχει 6/10 πετυχημένες ντρίμπλες.
*Καταγράφει 35,3% ποσοστό «κερδισμένων» εναέριων «μονομαχιών» (24/68) και με την μπάλα ψηλά έχει βοηθήσει αρκετά.
*Κέρδισε μέχρι στιγμής 22 φάουλ, κατά μέσο όρο 1 κάθε 29'.

Ο Εντομβόνγι στο πρωτάθλημα...

*Εχει παίξει 245 αγωνιστικά λεπτά.
*Εχει 2 τελικές, εκ των οποίων καμία δεν είναι on target. Η πρώτη του ήταν ένα χαμένο τετ α τετ στους «Ζωσιμάδες» και η 2η μία κεφαλιά του στο 1-1 με την ΑΕΛ.
*Εχει 36/39 πετυχημένες μεταβιβάσεις, ποσοστό επιτυχίας 92,3%, πάρα μα πάρα πολύ υψηλό.
*Εκ των 36 σωστών, οι 2 ήταν για τελική συμπαίκτη του.
*Εχει 5/10 πετυχημένες ντρίμπλες.
*Καταγράφει 21,4% ποσοστό «κερδισμένων» εναέριων «μονομαχιών» (6/28).
*Κέρδισε μέχρι στιγμής 6 φάουλ, κατά μέσο όρο 1 κάθε 41'.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα