ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Με τετράδα στην άμυνα και βασικό τον Χνιντ στο ντέρμπι (pic)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Με τετράδα στην άμυνα και βασικό τον Χνιντ στο ντέρμπι (pic)

bet365

Τελικά ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε σχηματισμό με τετράδα στην άμυνα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ξεκινώντας τον Χνιντ αντί του Νεντελτσιάρου. Στον άξονα ο Μάνταλος.

Ο Χιμένεθ δεν είχε καταλήξει στα οριστικά του πλάνα για το ντέρμπι καθώς στο μυαλό του μέχρι χθες υπήρχε και το 4-2-3-1 ή 4-3-3 αλλά και το 3-4-3. Τελικά επέλεξε το πρώτο δίνοντας φανέλα βασικού στον Χνιντ αντί του Νεντελτσιάρου στο κέντρο της άμυνας πλάι στον Σβάρνα. Ο Αθανασιάδης φυσικά είναι στο τέρμα και οι Λόπες και Νταντσένκο στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής όπως αναμενόταν.

Ο Μάνταλος ξεκινάει στον άξονα και θα κινείται μπροστά από τους Σιμάνσκι και Κρίστιτσιτς. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα είναι ο Τάνκοβιτς, στο δεξί ο Γκαρσία και στην κορυφή ο Ολιβέιρα, ο οποίος είχε άλλωστε το προβάδισμα έναντι του Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ βρίσκονται οι Τσιντώτας, Νεντελτσιάρου, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Γαλανόπουλος, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Κοσίδης, Μαχαίρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα