ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Με τετράδα στην άμυνα και βασικό τον Χνιντ στο ντέρμπι (pic)
Ο Χιμένεθ δεν είχε καταλήξει στα οριστικά του πλάνα για το ντέρμπι καθώς στο μυαλό του μέχρι χθες υπήρχε και το 4-2-3-1 ή 4-3-3 αλλά και το 3-4-3. Τελικά επέλεξε το πρώτο δίνοντας φανέλα βασικού στον Χνιντ αντί του Νεντελτσιάρου στο κέντρο της άμυνας πλάι στον Σβάρνα. Ο Αθανασιάδης φυσικά είναι στο τέρμα και οι Λόπες και Νταντσένκο στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής όπως αναμενόταν.
Ο Μάνταλος ξεκινάει στον άξονα και θα κινείται μπροστά από τους Σιμάνσκι και Κρίστιτσιτς. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα είναι ο Τάνκοβιτς, στο δεξί ο Γκαρσία και στην κορυφή ο Ολιβέιρα, ο οποίος είχε άλλωστε το προβάδισμα έναντι του Ανσαριφάρντ.
Στον πάγκο για την ΑΕΚ βρίσκονται οι Τσιντώτας, Νεντελτσιάρου, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Γαλανόπουλος, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Κοσίδης, Μαχαίρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
