ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης, τα είπε και με Χιμένεθ!

ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης, τα είπε και με Χιμένεθ!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης, τα είπε και με Χιμένεθ!

bet365

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης πήγε στα Σπάτα το Σάββατο επιθεωρώντας τα έργα στο προπονητικό κέντρο, ενώ είχε συνομιλία και με τον Σεβιγιάνο κόουτς

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Δημήτρης Μελισσανίδης, κάτι βέβαια που δεν συνιστά είδηση καθώς το αφεντικό της Ένωσης πηγαίνει συχνά μια με δυο φορές την εβδομάδα για να επιθεωρήσει τα έργα και να δει τις προπονήσεις.

Έτσι και σήμερα, μια ημέρα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ βρέθηκε στα Σπάτα επιβλέποντας την πρόοδο των έργων για την επέκταση του προπονητικού κέντρου. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έφτασε πριν ξεκινήσει η προπόνηση των κιτρινόμαυρων και είχε συνάντηση μάλιστα με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Μελισσανίδης και Χιμένεθ τα λένε συχνά, κάτι που είχε τονίσει και σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Ανδαλουσιανός προπονητής. Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να τα πουν και στα Σπάτα πριν την προπόνηση ενόψει του σημαντικού κυριακάτικου ντέρμπι απέναντι στους ερυθρόλευκους.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης γενικότερα τους τελευταίους μήνες είναι πιο... ενεργός από ποτέ και με την κίνησή του αυτή έδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι κοντά στην ομάδα, η οποία μπαίνει σε μια κρίσιμη τελική ευθεία με μεγάλα ματς σε πλέι οφ και Κύπελλο να ακολουθούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα