ΠΑΟΚ: Με 25 παίκτες στην Αθήνα για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Με 25 παίκτες στην Αθήνα για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ «μετακομίζει» στην Αθήνα για τις επόμενες μέρες βγάζοντας αποστολή τόσο για το ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, όσο και για αυτό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (15:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του καθώς ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει στην Αθήνα τις επόμενες μέρες καθώς ακολουθεί το πρώτο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το ταξίδι στην Αθήνα, αφορούσε την ενεργοποίηση των παικτών ενόψει του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, δρομικές ασκήσεις, rondo, τουρνουά τριών ομάδων και στο φινάλε δουλειά στα τελειώματα και τις στατικές φάσεις.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές:

Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Καγκάβα, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ, Κούτσιας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα