Νέο πρόβλημα με Λάτσι στην ΑΕΚ!

Νέο πρόβλημα με Λάτσι στην ΑΕΚ!

Δημήτρης Βέργος
Νέο πρόβλημα με Λάτσι στην ΑΕΚ!

bet365

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία την ΑΕΚ. Μετά τον Μπακάκη, ανησυχία υπάρχει και για τον Ζίγκα Λάτσι ενόψει Ολυμπιακού και επανέναρξης. Σε εξετάσεις θα υποβληθεί ο Σλοβένος στόπερ.

Πριν τη διακοπή ο Μανόλο Χιμένεθ ευελπιστούσε ότι με την επανέναρξη οι απουσίες θα είχαν μειωθεί στο ελάχιστο, ωστόσο φαίνεται πως τα προβλήματα των τραυματισμών και ειδικά των μυϊκών δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία την ΑΕΚ.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο Μπακάκης θα μείνει εκτός για δύο με τρεις εβδομάδες καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν μερική ρήξη στον τένοντα του δεξιού του ποδιού, τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς της Εθνικής Ελλάδας με τη Γεωργία.

Σαν να μην έφταναν αυτά, ο Χιμένεθ είδε στην προπόνηση της Παρασκευής τον Λάτσι να αποχωρεί με ενοχλήσεις στον δεξιό ραπτικό μυ! Όπως γίνεται αντιληπτό ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και της κρίσιμης τελικής ευθείας της σεζόν υπάρχει μεγάλη ανησυχία στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Ο Σλοβένος στόπερ θα υποβληθεί μέσα στις επόμενες ώρες σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Και όλα αυτά τη στιγμή που δεν είναι διαθέσιμος και ο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, με συνέπεια να δημιουργείται θέμα στην αμυντική γραμμή της Ένωσης, με τις διαθέσιμες επιλογές να λιγοστεύουν σε περίπτωση που ο Λάτσι έχει ζημιά. Τότε οι επιλογές για το κέντρο της άμυνας για το ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι ο Σβάρνας με τον Νεντελτσιάρου, με τους Νταντσένκο και Λόπες στα άκρα.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Σιμόες περιμένει την οριστική απόφαση για το αν θα προχωρήσει τελικά σε χειρουργική επέμβαση (δεδομένα πάντως δεν αναμένεται να αγωνιστεί ξανά ως το τέλος της σεζόν), ενώ ο Σάκχοφ επέστρεψε στην Αθήνα από την Ουκρανία και πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα μετά τη θεραπεία για τη θλάση που είχε υποστεί.

Επίσης οι Ραντόνια και Χριστόπουλος, που είναι οι άλλοι δύο τραυματίες γυμνάστηκαν ατομικά. Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 και έπειτα ο Χιμένεθ θα ανακοινώσει την αποστολή για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα