Παναθηναϊκός: Ξανά παρών ο Μαουρίσιο και έτοιμος για ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Ξανά παρών ο Μαουρίσιο και έτοιμος για ΠΑΟΚ

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Ξανά παρών ο Μαουρίσιο και έτοιμος για ΠΑΟΚ

bet365

Για δεύτερη διαδοχική μέρα ο Μαουρίσιο συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης στον Παναθηναϊκό και θα είναι ετοιμοπόλεμος για το Κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ. Διαθέσιμος και ο Ιωαννίδης.
bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα για κάθε φάση του αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός. |21+

Οι «πράσινοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής (15:00), στο γήπεδο της Λεωφόρου κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των Playoffs της Super League Interwetten μετά την κάκιστη ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Ο Μαουρίσιο έχοντας επιστρέψει από την Πέμπτη έβγαλε και σήμερα όλο το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης (χθες απουσίασε από το δίτερμα προληπτικά), ενώ κανένα πρόβλημα δεν υφίσταται πλέον και με τον Ιωαννίδη.

Θεραπεία έκαναν οι Κουρμπέλης, Αγιούμπ και Σανκαρέ, ενώ απών ήταν ο Σωκράτης Διούδης λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων...

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις 5-2, ενώ στη συνέχεια οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με το πρώτο να κάνει ασκήσεις αμυντικής λειτουργίας και το δεύτερο ασκήσεις τακτικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα