Παναθηναϊκός: Ξεκαθαρίζει για Μαουρίσιο

Παναθηναϊκός: Ξεκαθαρίζει για Μαουρίσιο

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ξεκαθαρίζει για Μαουρίσιο

bet365

Ο Μαουρίσιο ανέβασε ρυθμό στην προπόνηση της Τετάρτης και οι επόμενες προπονήσεις θα κρίνουν το αν θα προλάβει το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αμετάβλητο το απουσιολόγιο.

Ό,τι περνάει από το χέρι του κάνει Μαουρίσιο για να προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος μέσος θέλει να παίξει πάση θυσία, ωστόσο, το ιατρικό επιτελείο του Τριφυλλιού δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει το παραμικρό. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στις επόμενες προπονήσεις. Αν ο 33χρονος μέσος μπει στο κανονικό πρόγραμμα, ακόμη και το Σάββατο, τότε θα τεθεί στην διάθεση του Λάζλο Μπόλονι.

Από κει και πέρα, το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι, τακτική και τελειώματα. Ατομικό ακολούθησαν οι Σανκαρέ, Βέλεθ και θεραπεία οι Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Αγιούμπ. Απόντες ήταν οι διεθνείς Διούδης, Αλεξανδρόπουλος που θα επιστρέψουν αύριο στο Κορωπί έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στην Εθνική Ελλάδος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα