A Bola: «Η Νις εξετάζει Πέδρο Μαρτίνς»

Gazzetta team
A Bola: «Η Νις εξετάζει Πέδρο Μαρτίνς»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει το όνομά του να πρωταγωνιστεί σε δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου που τον θέλουν να είναι στη λίστα με τους υποψήφιους για τον πάγκο της Νις.
Ελλάδα - Γεωργία: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Μέσω του Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι το όνομά του συχνά πυκνά πρωταγωνιστεί σε διάφορα ρεπορτάζ ομάδων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Κατά το παρελθόν, έχει γραφτεί ότι ο κόουτς των νταμπλούχων Ελλάδας ενδιαφέρει Φλάμενγκο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ ο ίδιος δεν έχει κρύψει ότι θα τον ενδιέφερε η προοπτική της Premier League.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, προκύπτει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του από τη Νις. Σύμφωνα με την A' Bola ο Ολλανδός, Πέτερ Μπος φαντάζει ως φαβορί για να κάτσει στο πάγκο της ομάδας, με τον Μαρτίνς ωστόσο να είναι στη σχετική λίστα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα