Ο Ντα Σίλβα στη λίστα της ΑΕΚ (vid)

Ο Ντα Σίλβα στη λίστα της ΑΕΚ (vid)

Gazzetta team
Ο Ντα Σίλβα στη λίστα της ΑΕΚ (vid)

bet365

Ο 33χρονος στόπερ της Ρεν, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, ενδιαφέρει την ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας.

Η ΑΕΚ εξετάζει περιπτώσεις για τον βασικό στόπερ που θέλει να βρει για την επόμενη σεζόν και τελευταία εστίαζε στη Γαλλία. Μάλιστα ο Στάθης Ταυλαρίδης από το τμήμα σκάουτινγκ είχε ταξιδέψει εκεί για να παρακολουθήσει παιχνίδια έχοντας εντοπίσει τον κεντρικό αμυντικό που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που ψάχνει η Ένωση.

Ψηλά στη λίστα των κιτρινόμαυρων από το γαλλικό πρωτάθλημα είναι ο έμπειρος στόπερ της Ρεν, Νταμιάν Ντα Σίλβα. Ο 33χρονος Γαλλοπορτογάλος κεντρικός αμυντικός αποτελεί τον αρχηγό της Ρεν, στην οποία αγωνίζεται την τελευταία τριετία έχοντας γεμάτες χρονιές. Φέτος με τη Ρεν αγωνίστηκε στους ομίλους του Champions League και στα έξι παιχνίδια και συνολικά έχει πραγματοποιήσει 31 συμμετοχές, σκοράροντας μάλιστα και τέσσερα γκολ.

Πρόκειται για έναν αμυντικό με εμπειρία έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε Νιόρ, Σατορού, Ρουέν, Κλερμόν και Καέν. Έχει ύψος 1,84μ., τον Μάιο κλείνει τα 33 του χρόνια και το καλοκαίρι το συμβόλαιό του με τη Ρεν ολοκληρώνεται. Η ΑΕΚ μάλιστα φέρεται να έχει προχωρήσει ήδη σε κάποιες πρώτες επαφές με την πλευρά του Ντα Σίλβα, ο οποίος πριν ένα μήνα είχε δεχθεί πρόταση ανανέωσης από τη Ρεν, στην οποία ωστόσο ακόμα δεν έχει απαντήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα