Ολυμπιακός: Οι μικροί που θα περάσουν από το... μικροσκόπιο του Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Οι μικροί που θα περάσουν από το... μικροσκόπιο του Μαρτίνς

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Οι μικροί που θα περάσουν από το... μικροσκόπιο του Μαρτίνς

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς και λόγω των ημερών με τις απουσίες διεθνών ανεβάζει αρκετούς μικρούς αυτές τις ημέρες στον Ρέντη και την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.
Μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος κόουτς θέλησε να δει και άλλα πρόσωπα. Από το... σκάνερ του θα περάσει ο 16χρονος (26/07/2004) κεντρικός αμυντικός, Αλέξης Καλογερόπουλος, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης. Εκτός από τον Καλογερόπουλο που είναι και πιο μικρός όλων, υπάρχει και η περίπτωση του 17χρονου (05/04/2003) εξαριού Ρενίλντ Κασέμι, ο οποίος επίσης θεωρείται σπουδαίο ταλέντο και είχε αναδειχθεί μέσα από την ομάδα της Κ-17.
Υπάρχει ο 17χρονος (06/09/2003) Θανάσης Παπαδούδης, που έχει πάρει... γεύση πρώτης ομάδας. Πρόκειται για γκολκίπερ. Ένας ακόμα παίκτης που θα περάσει από το... μικροσκόπιο του Μαρτίνς είναι ο 18 ετών (31/03/2003) εξτρέμ Φώτης Κίτσος - παίκτης από την Κ19 - ενώ ξεχωρίζει και ο 20χρονος (12/01/2001) αμυντικός μέσος Παύλος Μαυρουδής, παίκτης με θητεία στον Παναθηναϊκό. Βέβαια υπάρχουν και παίκτες όπως ο γεννημένος στις 14/10/2002 μεσοεπιθετικός,Τάσος Τσέλιος, αλλά και ο στόπερ Χριστοφιλόπουλος, για τον οποίο είχατε διαβάσει σχετικά στο Gazzetta.gr.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα